Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningskonsult/Teamleader

Talenom Redovisning AB · Stockholm · Ansök senast 16 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Talenom Redovising AB är ett modernt redovisnings- och rådgivningsföretag. Vi har i närmare 40 år hjälpt tusentals företag och dess ägare med redovisning/lön samt företagsekonomisk och skatterelaterad rådgivning. Företagsledningen och flera av våra medarbetare är auktoriserade konsulter genom SRF. Idag sysselsätter verksamheten ca 250 personer i Sverige. Moderbolaget TALENOM OYJ grundades 1972 och har sedan dess växt till en ledande aktör inom digital redovisning. Koncernen har närmare 1000 anställda och är börsnoterat på Helsingforsbörsen. Målsättningen för den svenska verksamheten är att bygga vidare på det som framgångsrikt fungerat i Finland och därigenom hjälpa företagare i Sverige att utveckla sina verksamheter. Företaget expanderar och behöver anställa en kombinerad Teamleader/redovisningskonsult till sitt nyrenoverade kontor på Holländargatan. Mer information om företaget finns på www.talenom.se

Är du en självgående Redovisningskonsult redo för nästa steg i karriären?

Vad sägs om att fortsätta resan som Teamleader och kundansvarig redovisningskonsult i ett modernt och växande företag som ligger i framkant gällande digitaliserad och automatiserad redovisning?

Som Kundansvarig Redovisningskonsult och Teamleader hos Talenom kommer du att ha ett övergripande ansvar för ditt team av redovisningskonsulter samt ett antal nya och befintliga kunder. För att lyckas i den här tjänsten krävs det att du är resultatinriktad, noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad, initiativtagande och engagerad. Du trivs med att leda ditt team mot uppsatta mål samtidigt som du skapar en härlig arbetsmiljö och god lagkänsla.

Förutom ditt åtagande som Teamleader kommer du att ansvara för ett antal nya och befintliga kunder. Du kommer att sköta deras digitaliserade och automatiserade redovisningar med fokus på rapportering, årsbokslut och deklarationer. Kundkontakten är extra central i den här tjänsten och det är viktigt att du är lyhörd för kunders olika behov och att du kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt med ansvariga på olika nivåer. En nöjd kund är den största belöningen i ditt arbete.

Vi söker alltså dig som brinner för att skapa resultat tillsammans med ditt team och som är klart motiverad att utvecklas vidare. Om du inte redan är auktoriserad så vill vi att du har den ambitionen. Det är viktigt att du har flera års erfarenhet som redovisningskonsult där du haft fullt kundansvar och skött allt från ax till limpa inklusive bokslut och deklarationer för flera olika företag. Eftersom Talenom i hög grad har ett digitalt arbetssätt krävs det att du har goda digitala kunskaper. Vi tror att du gärna vill bredda dina kunskaper samt ta lite större ansvar men kanske inte kan komma så mycket längre där du är idag. Oavsett vilken bakgrund och vilka ambitioner du har så vill vi att du ska blomstra hos oss och vi kommer att supporta dig och ge dig utökat ansvar i takt med din utveckling, dina önskemål samt företagets behov.

Om du är en ambitiös person som vill göra skillnad så finns här stora utvecklingsmöjligheter och du kommer sannolikt att trivas mycket bra bland våra glada, positiva och kompetenta medarbetare som alla stöttar varandra på väg mot gemensamma mål.

Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Berätta gärna i din CV eller personliga brev vad du har lyckats med i dina tidigare arbeten och även hur du vill utvecklas i framtiden. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Kontaktperson hos Exelect är Maria Runow 076-526 14 42.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Talenom Redovisning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Exelect AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons