Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningskonsult

Balans Ekonomi · Laholm · Ansök senast 14 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Balans Ekonomi

Balans Ekonomi är ett modernt ekonomi- och redovisningsföretag som bildades 2013 och är beläget i sydligaste Halland. Våra kunder är mindre och medelstora företag inom skiftande branscher, alla med behov inom redovisning och företagsadministration. Vi ser oss som ett landsbygdsföretag som får andra landsbygdsföretag att växa sig starkare.

Vår ambition är att vi ska uppfattas som kunniga, moderna, kreativa, pålitliga och prisvärda. Vi är idag nio medarbetare som bistår våra kunder med tjänster och rådgivning inom bokföring, bokslut, skatter och övrig administration. Vi är ett öppet och glatt team där samarbete, delaktighet och ansvar är ledord. Som medlemmar i SRF Konsulterna, arbetar vi enligt god redovisningssed och enligt kvalitetsnormen REX.

I slutet av 2022 gick flytten till vårt nybyggda kontor i Allarp, på gränsen mellan Halland och Skåne. De nya lokalerna ger en effektiv och mycket trevlig arbetsplats som även har plats nog för ytterligare någon kollega i takt med vår tillväxt. Dessutom har vi fått en strategisk placering för både besökande kunder och personal med närhet till motorvägen och Båstad tågstation ett par hundra meter bort. Ta gärna en titt på https://www.instagram.com/balansekonomiihasslovab

Då en av våra kollegor snart går vidare till nya utmaningar rekryterar vi en ny medarbetare som vill följa med på vår fortsatta resa. För mer information om företaget, se www.balansab.se

Arbetsuppgifter

Vi har möjlighet att utforma en roll både för dig med lång erfarenhet inom branschen och dig som vill ta steget till och utvecklas inom redovisning. För dig med erfarenhet finns möjlighet att redan från början arbeta i en bred roll med kvalificerade arbetsuppgifter som omfattar både löpande arbete och självständig kundkontakt som inkluderar rådgivning, bokslut och deklarationer.

För den som har en utbildning inom ekonomi och/eller erfarenhet från annat arbete inom ekonomi har vi goda möjligheter att forma en tjänst med löpande ekonomiarbete i stödjande funktion till våra erfarna redovisningskonsulter. Ambitionen är då att du på sikt utvecklas i yrkesrollen och kan arbeta mer självständigt med bokföring, bokslut och deklarationer. I detta ingår rådgivning i skatte- och andra ekonomiska frågor till kundföretagen.

Alla i den befintliga arbetsgruppen har ett flertal års erfarenhet från redovisningsbranschen och delar både vilja och förmåga att hjälpa en ny kollega att växa in i rollen och företaget.

Det finns även möjlighet att utvecklas inom företaget till att arbeta med affärsutveckling och övrigt verksamhetsstöd för våra kunder. Vi har oftast mycket långsiktiga relationer till våra kunder vilket är både trevligt och värdeskapande.

Arbetet är förlagt till vårt kontor i Allarp och utöver det kan vissa kundbesök i närområdet förekomma. Arbetstiderna är huvudsakligen måndag-fredag 07.30-16.30, med god möjlighet till anpassning för att matcha livet i övrigt samt t.ex. tågtiderna.

Din Profil

För att komma in i tjänsten på ett bra sätt är det önskvärt att ha med sig en kombination av utbildning och erfarenhet. Det kan t.ex. vara en eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning samt viss erfarenhet inom yrkesområdet alternativt en mer generell utbildning samt längre erfarenhet inom liknande yrkesroll, t.ex. som ekonomiassistent.

Som person är det bra om du är strukturerad och kvalitetsmedveten samt har en serviceinriktad inställning. Viktigast av allt är att du är en social och positiv person som trivs bra i ett mindre arbetslag med god möjlighet att bidra till utvecklingen. Det är heller ingen nackdel om du uppskattar gofika ibland..


Anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Balans Ekonomi (inte Lokal Bemanning) som inleds med 6 månaders provanställning. Ambitionen är att anställningen påbörjas under hösten eller enligt överenskommelse.

Rekryteringen

Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer Balans Ekonomi i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020.

Syftet med rekryteringsprocessen är att ge möjlighet till ömsesidig förståelse och successivt erbjuda ett bra beslutsunderlag för de som följer med på resan. Kontakter och ansökningar hanteras mycket diskret. Referenser kontaktas i sista fasen av rekryteringsprocessen, efter klartecken från dig.

Din ansökan registrerar du senast 2023-06-14 via www.lokalbemanning.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Balans Ekonomi

Placering

Laholm

Kontaktperson

Lokal Bemanning Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons