Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningskonsult

Adact Revisorer & Konsulter AB · Göteborg · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Adact etablerades 1989 och har sedan dess arbetat framgångsrikt med små och medelstora företag, ekonomiska och ideella föreningar, stiftelser och andra organisationer. Vi är idag runt 40 medarbetare med kontor på Datavägen i Sisjön och Odinsgatan i Göteborg. Vi är auktoriserade genom FAR och SRF och har auktoriserade revisorer, redovisningskonsulter och lönekonsulter på byrån.

Till vårt kontor på Odinsgatan i centrala Göteborg söker vi nu en redovisningskonsult. Om du vill utvecklas i en spännande och expansiv organisation är du rätt person! Vi söker dig som vill jobba med allt från löpande bokföring till bokslut och deklaration. Du kommer arbeta främst i programmen Hogia och Fortnox med fokus på digitalisering.

Som person är du noggrann, engagerad och har hög social förmåga. Du är en självgående redovisningskonsult som gillar kundkontakt. Då detta är ett arbete som periodvis har hög arbetsbelastning bör du vara en person som är strukturerad och arbetar effektivt. Det är ett krav att du har minst gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning och/eller YH-utbildning inom redovisning. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet från byrå som redovisningskonsult. Meriterande är om du tidigare jobbat i programmen Hogia och Fortnox, då gärna med erfarenhet för det digitala flödet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adact Revisorer & Konsulter AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Adact Revisorer & Konsulter AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons