Redovisningskonsult till Balans Redovisning i Visby!

LB Karriär AB · Gotland

·

Ansök senast 11 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gotland Balans Redovisning erbjuder bokföring, bokslut, deklarationer och rådgivning för småföretagare. Vi strävar alltid efter att jobba nära våra kunder eftersom vi vet vikten av ett gott samarbete. Vi är själva småföretagare och har därför stor förståelse och respekt för dessa verksamheter. Tillsammans med vår passion för jobbet och ett ömsesidigt förtroende med våra kunder blir resultatet alltid fördelaktigt. Vi har sju anställda och finns med kontor centralt i Visby. Läs gärna mer om oss på www.balansredovisning.nu.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en ytterligare medarbetare och söker därför nu en

Redovisningskonsult

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Din roll blir att ansvara för ekonomisk redovisning och rådgivning för våra kunder som består av både små och medelstora företag. Arbete innebär bland annat löpande bokföring, skattedeklarationer, deklarationer och bokslutsarbete.

Vi ser gärna att du har utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av ekonomisk redovisning. Ett plus är om du dessutom har vana från skatt, moms, bokslut och har jobbat i kundrelationer.

Som person är noggrann, gillar ordning och reda, är kund- och serviceinriktad, självständig och ansvarstagande.

Vi erbjuder ett intressant jobb med många kundkontakter och där du ges möjlighet att utvecklas och att i hög grad påverka din arbetssituation!

Frågor om jobbet besvaras av våra rekryteringskonsulter Jan Lager eller Sören Lorentzon på LB Karriär, tfn. 0498-201780.

Välkommen med din ansökan senast den 11 oktober 2020! Intervjuer kommer genomföras löpande under ansökningstiden så vänta inte med att söka!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LB Karriär AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Lb Karriär AB