Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningskonsult sökes – Välkommen till vårt a+Team!

Redovisningskonsult sökes – Välkommen till vårt a+Team!

Karlskoga · Karlskoga · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du noggrann och brinner för siffror och analyser? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!

Du drivs av god kvalité, kundkontakter och att vara en del av ett redovisningsteam där vi tillsammans månar om våra kunders framgång. Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som redovisningskonsult har en viktig roll. Att arbeta som redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till personlig utveckling.


Ansvarsområden:

Rollen som redovisningskonsult innebär att man tillsammans med teamet ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår arbete med redovisning såsom avstämning, rapportering, analys, bokslut och kvalitetssäkring.


Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt.

Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Teamet du kommer att tillhöra sitter i fina nyrenoverade lokaler i centrum. Vi är ett sammansvetsat gäng som trivs tillsammans och tycker det är kul att gå till jobbet. När vi fikar är det hembakat, högt i tak och skratt på menyn.


Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Din utveckling och välmående är av största vikt för oss. Därför erbjuder vi dig även:

  • Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
  • Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba på distans.
  • Löpande kompetensutveckling via bl.a. vår egen moderna digital utbildningsportal.


Vem är du?

Du är noggrann, driven, gillar siffror och vill lämna god kvalité till kunden. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du har förmågan att planera ditt arbete väl, hitta lösningar, samt arbeta proaktivt. Rätt personlighet och driv är av största vikt i denna roll och väger tyngre än år av erfarenhet.

Kvalifikationer:

  • Några års erfarenhet av att arbeta med redovisning.
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.


Om Accountor

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.


Ansökan

Så kul! Vi ser verkligen fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Jessica Petersson, Talent Acquisition Specialist, jessica.petersson@accountor.se


Mer nyfiken?

Läs om hur Pauls vardag som redovisningskonsult ser ut hos oss och vad han uppskattar mest med Accountor.

Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår webbsida eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Karlskoga

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons