Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningskonsult med erfarenhet till Aspia

Redovisningskonsult med erfarenhet till Aspia

Academic Work · Linköping · Ansök senast 9 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är ett marknadsledande företag inom redovisning och erbjuder kunder en mängd andra företagsnära tjänster. Till våra kontor i Östergötland söker vi två personer som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare.

Information om uppdraget

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kunder och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Det kan även förekomma kortare eller längre perioder där du blir uthyrd till en av våra kunder. Du stödjer och coachar mer juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Ansvar för kunduppdrag, allt från att skapa en relation till att leverera med kvalité
  • Upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer
  • Konsultationer och rådgivning
  • Handleda juniora medarbetare
Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar. I rollen har du stor möjlighet att vara med och påverka, och det finns spännande interna utvecklingsprojekt att engagera sig i. Vi har nya lokaler och sitter centralt i respektive stad.

Vi söker dig som

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:
  • högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
  • vana att självgående upprätta bokslut och årsredovisningar
  • flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Det är meriterande om du har:
  • tidigare arbetslivserfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå
  • erfarenhet av rådgivning
För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som gillar att arbeta i team. Vi ser gärna att du har ett marknadsintresse och trivs i mötet med kunden och är serviceminded. Du har förmågan att hantera ett stort flöde samt strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Du har en förmåga att driva ditt arbete framåt och nå resultat med ett affärsmässigt fokus. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Ansökan

Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!'

Vår rekryteringsprocess är kompetensbaserad och inkluderar såväl tester som intervjuer och vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

Skicka in ditt CV och personligt brev via länken. Tester, urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Emelie Nyman (Linköping) via mail:emelie.nyman@aspia.se eller Helena Lundquist (Norrköping) via mail: helena.lundquist@aspia.se.

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Clara Brorson: clara.brorson@academicwork.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning av tjänsten:
  • Ort: Linköping respektive Norrköping
  • Område: Redovisningskonsult
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdatum: 2022-05-29
* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons