Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonomer sökes till Meritminds konsultverksamhet, Östergötland

Redovisningsekonomer sökes till Meritminds konsultverksamhet, Östergötland

Meritmind AB Linköping · Linköping · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetar du idag som kvalificerad redovisningsekonom, redovisningsansvarig eller redovisningschef och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag i Östergötland? Nu söker vi dig med flerårig erfarenhet av redovisning och som är intresserad av att ta uppdrag som ekonomikonsult hos Meritminds kunder, som tillsvidareanställd hos oss eller som associerad konsult med eget bolag.

Som konsult på Meritmind erbjuds du en trygg anställning med varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Kontoavstämningar och rapportering
  • Löpande bokföring
  • Skatt och moms
  • Årsredovisning

Kvalifikationer och erfarenhet

Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från redovisningsroller på större ekonomiavdelningar. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem, och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Vidare arbetar du proaktivt och kan planera och organisera ditt arbete väl. Som person är du en prestigelös problemlösare som gärna söker förbättringsprocesser inom organisationen. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Östergötlands län

Om Meritmind

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås och Linköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meritmind AB Linköping

Placering

Linköping

Kontaktperson

Meritmind AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons