REDOVISNINGSEKONOM/CONTROLLER

Senior Material · Eskilstuna · Ansök senast 28 nov. (127 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara en del av ett nytänkandeoch växande bolag sombidrar till ett grönare samhälle? Värdesätter du ocksåhållbarhet, innovation och utveckling? För det gör vi!

Hos oss ärelektrifieringen i fokus och vi jobbar varje dag för dengröna omställningen i Europa. Genom en tunn seperatorfilm, som gör litiumjonbatterier säkra och hållbara gör vi det möjligt!Visst låter det spännande?

Uppdragsbeskrivning

Hos oss på Senior som redovningsekonom kommer du att haen nyckelroll i vår ekonomiavdelning. Ditt arbete med finansiell rapportering och andra viktiga ekonomiområden kommer att vara avgörande för att säkerställa att vi uppfyller våra höga krav på regelefterlevnad.

Du kommer ingå i ett litet, men ack så kompetent team!Hos oss har vi alla ett tätt samarbete och du kommer bli en nyckelperson i vår organisation.

Men vad för arbetsuppgiftter harrollen hos oss? Jo, det innefattar följande:

  • kund- och leverantörskontra
  • löpande bokföring
  • momsredovisningar och skattedeklarationer
  • månadsbokslut och årsredovisning
  • hantering av produktionskostnader

Rättare sagt får du hela flödet, från start till slut! Det är alltså en bred roll där du får ett helhetsgrepp och samtidigt är i kontakt med en stor del avalla våra fantastiska medarbetare!

Vi är ju ett växande bolag och hos oss har du även möjligheten att kunna utvecklas ännu mer och kunna påverka,roligt va? Vi har massa spännande framför oss och nu har du möjligheten att vara en del av det.

Så, vad är det vi letar efter?

För oss är det viktigt att du ska vilja vara en del av oss, och vi med dig!Dina personliga egenskaper kommer det därmed läggas en stor vikt vid. Men du behöver också (såklart) rätt kompetens och bakgrund inom ekonomi för att man ska kunna lyckas i denna roll. Eftersom rollen även innebär att du kommer hantera produktionskostnader behöver du även ha erfarenhet av controller arbete inom en tillverkningsindustri.

Du behöver vara en person som är noggrann, detaljorienteradoch flexibel. Du ska tycka att det är roligt med utmaningar och förändringar, vi är ju en organisation som växer!

Att ha ett analytiskt tänkande och kunna hantera många bollar i luften är viktigt. Samtidigt som du är en lagspelare och har en god social förmåga där du har lätt att knyta an till nya kontakter och bilda relationer. Sen om du tycker om att ha roligt på jobbet, blir det ännu bättre!KRAV:

  • Högskoleutbildning inom ekonomi
  • Stark samarbetsförmåga
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi på en industri
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska
  • Vana av att arbeta i olika system, t.ex. SAP-system.

Om du har tidigare erfarenhet av att jobba i en internationell koncern, är det meriterande.

OMFATTNING: 100 %START: enligt ök

Arbetstid & VaraktighetHeltidTillsvidarePå plats i Eskilstuna

Kontakt:

HR, Julia Larsson, julia.larsson@senioreurope.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Senior Material

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Senior Material (Europe) AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons