Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom

JobBusters · Stockholm · Ansök senast 5 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är ett svenskt datorspelsföretag baserat i Stockholm söker vi nu en Redovisningsekonom för ett längre konsultuppdrag. Som Redovisningsekonom är du ansvarig för delar i den dagliga redovisningen så som bokföring och daglig avstämning av bank, kvittoredovisning och betalningar. Vidare innefattar dina arbetsuppgifter hantering av kund- och leverantörsreskontra samt vara behjälplig i månadsbokslut med avstämning av vissa konton.

Kvalifikationer
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • Du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning.
  • Du har erfarenhet av att vara behjälplig vid revision och årsbokslut.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Du är flytande i engelska, i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom behöver du vara självgående och ha minst två års erfarenhet av löpande redovisning. Du har ett öga för detaljer och vill ta ansvar. Du är van att prioritera bland arbetsuppgifter och trivs att arbeta mot deadlines. Vidare så har du förmågan att kommunicera finansiell frågor samt vara flexibel.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider med möjlighet att arbeta hemma ett par dagar i veckan. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas att löpa i cirka 18 månader, med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JobBusters

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Johanna Johansson

johanna.johansson@jobbusters.se076 719 66 61

Dela jobbannonsen

Anmäl annons