Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom

Clevry · Södertälje · Ansök senast 21 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Vår kund är en av de största och världskända bolagen inom fordonsbranschen. Till deras räkning söker vi nu en erfaren redovisningsekonom till ett längre konsultuppdrag. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom redovisning och är redo att ta nästa kliv i din karriär? Skicka in din ansökan redan idag!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag på minst 12 månader där du blir anställd av Clevry och är placerad ute hos kundbolaget. Det finns stora chanser till förlängning efter uppdragets slut. Tjänsten är på heltid med kontorstider. Startdatum är så snart som möjligt.

I denna rekryteringsprocess kommer vi för kundens räkning att begära bakgrundskontroller på de kandidater som går vidare till slutskedet av rekryteringsprocessen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi och har jobbat minst tre år inom redovisning. Det är meriterande med erfarenhet från bil- och/eller finansbranschen samt projektledning. Vi ser gärna även att du har tidigare jobbat på ett större företag och med större flöden.

Vi söker dig som är driven, initiativtagande, självgående och som söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Samarbetsförmåga är viktigt då du kommer interagera med olika avdelningar i organisationen. Som person är du tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är även självgående och tar ansvar för att på ett strukturerat sätt sköta dina arbetsuppgifter samt driva processer framåt. Du har lätt att anpassa sig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar samtidigt som hen följer interna och externa regelverk. Du sätter upp mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Efter att du har skickat in din ansökan kommer vi att behandla den så snart vi kan. Om du aktuell för tjänsten kommer vi sedan att kontakta dig för en telefonavstämning. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Södertälje

Dela jobbannonsen

Anmäl annons