Redovisningsekonom

AAK Sweden AB · Karlshamn

·

Ansök senast 8 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en redovisningsekonom till vår site i Karlshamn

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor och fetter är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder och försäljning i mer än 100 länder.

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Om tjänsten
Söker du ett spännande och utvecklande arbete inom redovisning och rapportering? Är du en teamspelare som tycker om utmaningar? Då är tjänsten som redovisningsekonom hos oss något för dig.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med operativt redovisningsarbete men också med förbättringsprocesser vad gäller redovisning och olika projekt. Du kommer att ingå i ett team bestående av 5 medarbetare.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • Arbeta med löpande redovisning, rapportering och budget.
  • Fakturahantering (registrering, kontering och betalning)
  • Arbeta med redovisning av investeringar och anläggningsregister
  • Medverka i rapportering och konsolidering av års-, månads- respektive kvartalsbokslut
  • Diverse ekonomiska utredningar och analyser
Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer att rapportera till Redovisningschef Jonna Cederhill. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ekonomisk grundutbildning (högskola/universitet, KY eller liknande). Vi ser gärna att du har minst 3-5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, då det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i arbetet. Du har goda kunskaper i SAP och Microsoft Office, särskilt Excel. Koncernspråket är engelska och du måste behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Det är en självklarhet att du är noggrann, strukturerad, rationell och konsekvent. Du är van vid och kan hantera deadlines för rapportering. Du har god analytisk förmåga och ett stort fokus på mål och kvalitet. Din personlighet karaktäriseras bland annat av lyhördhet och flexibilitet och vi tror att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har hög integritet, är engagerad och prestigelös och alltid beredd att hugga i när det behövs.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Kontaktpersoner och ansökan
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Jonna Cederhill, Redovisningschef, på telefon +46 708 272139 eller via mail jonna.cederhill@aak.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Malin Olsson, HR Manager, på telefon 0454-823 21 eller via mail malin.olsson@aak.com

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst. Urval kommer att ske löpande, därför ber vi dig att sända din ansökan med CV snarast möjligt eller allra senast den 8 november 2020. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AAK Sweden AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Jonna Cederhill

+46 708 272139