Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom

Privab · Nässjö · Ansök senast 17 dec. (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vår CFO Peder Renulf berättar mer om Privab och rollen som redovisningsekonom här: https://open.spotify.com/episode/5K13IytpMnqFO90HRyt95n?si=e0e681ea720f4861

Därför är du viktig

Har du en stark bakgrund inom ekonomi och en passion för noggrannhet och precision? Nu söker vi på Privab en redovisningsekonom! Vi befinner oss på en spännande digitaliseringsresa, med ett nytt affärssystem och ett stort fokus på förbättring samt effektivisering av arbetssätt och processer. Det är här du kommer in i bilden - en kompetent och engagerad redovisningsekonom som vill bli en värdefull del av vårt team, och en viktig spelare i utvecklandet av en ekonomifunktion i toppklass!

Det här är Privab

Vi kanske inte skulle hävda att godis är en mänsklig rättighet, men nära på. Konfektyr, snacks, dryck, sånt älskar vi! Kanske är det just för att vi är så passionerade över våra varor som så många inom servicehandeln och dagligvaruhandeln väljer oss som leverantör – rikstäckande kedjor såväl som fristående aktörer. Vi skulle kunna nämna kunder som Filmstaden, Dollarstore, Svenska Fotbollsförbundet, ICA-butiker, Arlanda och så vidare, men det skulle säkert bara verka skrytigt.

Vi skulle också kunna skriva att vi är en av branschens snabbast växande aktörer, att vi omsätter 1,2 miljarder kronor och erbjuder en rikstäckande distribution.

På vårt lager finns allt man kan tänka sig inom dryck, konfektyr och snacks, som levereras till allt från den stora ICA-butiken till den lilla kiosken på hörnet.

Egentligen spelar det ingen roll vad vi säger om oss själva överhuvudtaget, för det är när du har kontakt med oss som du kommer märka det där vi inte riktigt kan beskriva i ord: servicen, smidigheten, det goda bemötandet.

Vår kultur

Att jobba på Privab är roligt! Att bara kliva in i våra färgglatt inredda lokaler skänker oss energi, glädje och en bra start på dagen! Privab är från början ett familjeägt bolag och här finns än idag en familjär stämning där alla månar om varandra. Med en god stämning i gruppen lägger vi grunden för att lyckas nå våra högt uppsatta mål, samtidigt som alla anställda ges möjlighet till en personlig utveckling.

Fokus i din roll

Som redovisningsekonom hos oss på Privab kommer du att vara en viktig del på vår digitaliseringsresa. Med nytt affärssystem är vårt fokus att förbättra och effektivisera, både gällande arbetssätt och processer! Vi har haft en stark tillväxt de senaste åren tillsammans med en omstrukturering, vilket innebär att vi ansvarar för den ekonomiska rapporteringen för fler bolag inom koncernen genom vårt huvudkontor här i Nässjö.

I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för den löpande redovisningen, månads- och årsbokslut samt koncernredovisning och rapportering. Du ingår i ett team om fyra personer bestående av funktionerna leverantör, kund och löpande redovisning samt CFO. Tillsammans arbetar ni för att fortsätta utveckla en ekonomifunktion i framkant som kännetecknas av struktur, ordning och reda.

Om vi får önska

Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:

  • Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
  • Ett par års erfarenhet av liknande eller närliggande roll och gärna erfarenhet från revisionsbranschen.
  • Du är van användare av affärssystem och Excel.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Är det rätt plats för dig?

Med ett tydligt fokus på redovisning och digitalisering, särskilt inriktat på smidiga arbetsflöden, är detta rätt plats för dig! Vi strävar efter att skapa de mest effektiva och problemfria arbetsflödena där systemet sköter det mesta och ger oss utrymme att fokusera på uppföljning, analyser och att stödja våra kollegor inom organisationen på ett proaktivt sätt.

Dina kontakter är viktiga såväl externt som internt, vilket innebär att kommunikation, samarbete, samt ordning och reda blir tre väsentliga egenskaper. På vår förändringsresa är du en viktig pusselbit som med din nyfikenhet och drivkraft är med och bidrar till både vår utveckling och affärsnytta!

Gillar du dessutom godis så är det en klar fördel – gör du inte det så är det helt ok. Välkommen med din ansökan!

Bra att veta

  • Placeringsort Nässjö
  • Du rapporterar till CFO Peder Renulf
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande
  • Vid frågor, kontakta Anette Beckman 072 – 500 30 23

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Privab

Placering

Nässjö

Kontaktperson

adding PEOPLE AB

Dela jobbannonsen