Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom

Enter Redovisning AB · Stockholm · Ansök senast 30 nov. (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl


Enter Redovisning är en fullservicebyrå inom ekonomi och lön. Idag är vi fem medarbetare med kontor i Stockholm City med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och rapportering. Vi samarbetar med flertalet härliga kunder inom varierande branscher och får kontinuerligt in nya, spännande uppdrag.

Vi tar ansvar för vad vi gör och vi respekterar och litar på varandra för att nå goda resultat. Vi trivs med att arbeta tillsammans och visar varandra uppskattning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Du behöver vara kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga, vara intresserad både av att lära och lära ut samt van att arbeta i team. Du är analytisk och lösningsfokuserad och har en förmåga att värdera frågor ur ett helhetsperspektiv. Vidare är du mån om att leverera kvalitet och arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du ska vara så pass självgående att du upprättar bokslut och årsredovisningar enligt gällande regelverk självständigt.

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande samt minst 3 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom redovisningsområdet,

Du ingår i en grupp om fem medarbetare som befinner sig i en spännande utvecklingsresa, där nya arbetssätt, metodutveckling, effektivisering av ekonomiprocesser och utveckling av ekonomistödet står på agendan. Du arbetar med bokslut och rapportering och allt som följer med detta.

Tjänsten innefattar bland annat:

Självständigt och kvalificerat redovisningsarbete så som löpande redovisning och kontoavstämningar samt upprättande av bokslut & årsredovisningar. Behjälplig vid kvalitetssäkring av rutiner kring redovisningsarbetet inom gruppen. Stödja medarbetare, samt agera bollplank i redovisningsfrågor

Vi förutsätter att du behärskar svenska, både i tal och skrift, samt har goda kunskaper i Officepaketet. Det är ett plus om du har erfarenhet från arbete med ekonomisystem och andra IT-system/verksamhetssystem så som Briljant/Fortnox/Wolters Kluwer

Avslutningsvis är du van att leverera förstklassig service och har ett stort ansvarstagande oavsett vem som behöver hjälp. Du har förmågan att se både detaljer och helheten i ditt arbete, kan växla fokus däremellan och avgöra prioriteringsordning för kommande arbete.

Vad som erbjuds

En stimulerande fri arbetsmiljö med högt i tak

Möjligheter att utvecklas som person genom erövring av nya färdigheter

Möjligheter att arbeta på distans vissa dagar


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Enter Redovisning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Enter Redovisning AB

Ansök via mejl