Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom

Ekonomibyrån Green wombat AB · Uppsala · Ansök senast 27 okt. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Red 2109 i din ansökan

Vi är en ekonomibyrå med lång erfarenhet av redovisning, vi erbjuder även kringtjänster såsom budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, utvärderingar och slutsatser.

Vi söker nu en senior redovisningsekonom/konsult med minst 2-4 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning.

Vad ska du göra?

Du kommer att få ansvar för redovisningen för kunder i olika bolagsformer och verksamheter. Du kommer att involveras i hela redovisningsflödet vilket innebär löpande bokföring, reskontrahantering, månads-, kvartals- och årsbokslut, avstämning, årsredovisning, moms och skatteredovisning, periodisk sammanställning, införselmoms.

Vi arbetar i affärssystemet Fortnox.

Vem är du?

Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och regelverket kring det. Som person är du självgående, lösningsorienterad, nyfiken, social, handlingskraftig och målorienterad samtidigt som du är en flexibel lagspelare som värdesätter relationerna till dina kollegor.

Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från fastighetsekonomi är det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala (Kristallen).

Intressant! Då vill vi att du skickar in ditt CV till info@wombatab.se. Har du har frågor är du välkommen att maila dom till info@wombatab.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ekonomibyrån Green wombat AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Ekonomibyrån Green wombat AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Red 2109 i din ansökan