Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom

Revis Ekonomipartner AB · Boden · Ansök senast 17 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en ambitiös, engagerad, positiv och noggrann person som dessutom tycker att siffror och goda relationer med kunder känns lockande? Är du en person som vill utvecklas på din arbetsplats och din arbetsplats med dig? Har du erfarenhet av redovisning och vill ta chansen att arbeta på ett företag som vill ligga i framkant när det kommer till tekniska lösningar med effektiva rutiner? Då är det förmodligen just du som eftersöks i denna annons.


Tjänsten som redovisningsekonom hos oss på Revis Ekonomipartner innebär ett stimulerande och omväxlande arbete som till stor del sker självständigt med ansvar för sitt uppdrag. Arbetsuppgifterna kommer från en början bestå av i huvudsak löpande bokföring, månadsavstämningar, reskontrahantering och löner.

Här på Revis Ekonomipartner sker utformningen av de tjänster vi erbjuder tillsammans med våra kunder för att säkerställa ett så praktiskt och effektivt tjänsteutbud som möjligt.

Hos oss på Revis Ekonomipartner anser vi att kommunikation och öppenhet är nödvändiga förutsättningar för en trivsam arbetsplats och resultatet av en levererad tjänst. Därför söker vi just dig med social kompetens och positiv energi som är beredd att både investera tid och engagemang i ditt arbete hos oss.


På Revis Ekonomipartner tar vi hand om varandra. Här oss får du en arbetsplats med fokus på hälsa, välmående och stimulans. Genom generösa friskvårdsförmåner, delaktighet i beslutsfattande och möjligheter till utbildning både internt och extern skapar vi förutsättningar för detta.


Välkommen till oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Revis Ekonomipartner AB

Placering

Boden

Kontaktperson

Revis Ekonomipartner AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons