Redovisningsekonom

Rölunda Produkter AB · Håbo

·

Ansök senast 7 okt.

Nu söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med oss på Rölunda Produkter AB! Vi är i en tillväxtfas och behöver utöka vårt härliga team med en Redovisningsekonom.

Om tjänsten

Som redovisningsekonom hos oss får du en viktig och central roll. Du kommer primärt att arbeta med den löpande bokföringen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Bokslutsarbete
  • Statistikrapportering
  • Skatteredovisning

Vi har en prestigelös företagskultur och vi hjälps åt! Periodvis kommer du vara behjälplig i övrig kontorsadministration.

För rätt person finns goda möjligheter att växa i rollen och utvecklas inom ekonomiområdet.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att det är en examen från universitet eller högskola. Du har flera års erfarenhet av redovisningsarbete. Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom tillverkningsföretag ser vi det som ett plus. Din svenska är god i såväl tal som skrift och du har erfarenhet av att arbeta i något ekonomisystem.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du är strukturerad, analytisk och har en förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du är initiativtagande och trivs när du får vara behjälplig och arbeta brett.

Annat bra att veta

Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning. Placering Rölunda Gård utanför Bålsta.

Din ansökan vill vi ha senast den 7 oktober 2020.

Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, 0720 330036.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - Rölunda Produkter AB

Rölunda Produkter AB är ett framgångsrikt familjeföretag inom trädgårdsjords-branschen. Huvudkontoret är beläget på Rölunda Gård utanför Bålsta som förutom produktion har företagsledning och administration. Våra övriga produktionsanläggningar finns i Luleå, Gävle, Karlstad och Ängelholm. Vår Svenska marknad sträcker sig från Haparanda i Norr till Ystad i söder. Dessutom säljer vi trädgårdsjord i Danmark och Norge. Rölunda Gårds sortiment hittar du bland annat i livsmedelsbutiker, stormarknader samt i ett stort antal trädgårdsbutiker och handelsträdgårdar landet över. Utöver jordproduktion bedriver Rölunda Gård jordbruk bestående av 250 hektar spannmålsodling och ett 30-tal djur. Tillsammans är vi ett 40-tal engagerade medarbetare och för oss är det viktigt att vara det personliga familjeföretaget.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rölunda Produkter AB

Placering

Håbo

Kontaktperson

Ls Jobbet AB