Redovisningsekonom till vår kund i Örnsköldsvik!

Clockwork Umeå · Örnsköldsvik

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund i Örnsköldsvik. Uppdraget är på heltid och sträcker sig minst sex månader framöver och för rätt person finns goda chanser till en anställning hos vår kund. I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för hela processen kring reskontrahanteringen. I rollen kan det även komma att vara mer kvalificerade redovisningsuppgifter.
Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning. Har du erfarenhet av momsfrågor och utländsk moms är det meriterande. Det är även meriterande om du har god vana av Excel samt att du tidigare bekantat dig med skanning- och redovisningsprogram.

Som person är du en vän av ordning och har förmåga att kunna analysera och sätta information i ett sammanhang. Resultatdriven, serviceinriktad och god kommunikatör stämmer väl in i beskrivningen på dig som person. För att trivas hos vår kund behöver du ha förmågan att periodvis prestera under press och trivas med att hugga i det där lilla extra när det behövs samtidigt som du är positiv och prestigelös. I gengäld får du engagerade och drivna kollegor med en vilja att utveckla företaget tillsammans med dig!

Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Mattias Adolfsson, via tfn; 0733-51 27 25, eller Jennifer Åström Gustafsson via tfn: 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig! Sök tjänsten senast 2021-01-31, via www.clockworkpersonal.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Umeå

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

Mattias Adolfsson

0733-512725