Redovisningsekonom till kund i Fagersta

Meritmind · Fagersta

·

Ansök senast 15 dec. (10 dagar kvar)

Meritmind söker nu en redovisningsekonom till kund i Fagersta. Du skall ha några års erfarenhet från en liknande tjänst. Möjligheten finns att bli anställd hos kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning och rapportering.
  • Avstämningar och periodiseringar.
  • Budget- och prognosarbete.
  • Bokslut och årsredovisning.
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi tror att du har några års redovisningserfarenhet. Har du fått din erfarenhet från tillverkande industri är det en fördel.

Du har en universitets- eller högskolexamen inom ekonomi och ett antal års erfarenhet från redovisning, bokslut och rapportering. Har du tidigare arbetat med IFRS och internkontroll är det en fördel.

Goda kunskaper i engelska och i Office 365.

Kunden arbetar i systemet Movex/M3. Kunskap av systemet är inte ett krav men skulle utgöra ett plus i kanten.

Personliga egenskaper

Du gillar redovisning för att det ska bli rätt, struktur och ordning är viktigt för dig och du utför ditt arbete med hög integritet.

Du är ansvarsfull och trivs i en roll där du får samarbeta med andra människor.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Caroline Ollas 072-0143319. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 oktober 2020. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl a att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meritmind

Placering

Fagersta