Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom till Com7 i Högsbo

COM7 AB · Göteborg · Ansök senast 11 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du redo för nästa utmaning? Vi söker en redovisningsekonom till vårt kontor i Högsbo Industriområde i västra Göteborg.

Com7 erbjuder moderna IT och kommunikationslösningar både till små och stora företag. Med våra breda tjänster och produktportfölj är vår styrka att alltid kunna leverera den bästa lösningen till våra kunder. Vårt huvudsortiment är operatörstjänster, mobila tjänster och molnväxlar samt svarsservice och egna IT-tjänster. Com7 är medlemmar i RingUp kedjan och har kontor i Göteborg och Stockholm.

Om tjänsten som ekonom i denna roll kommer du vara delaktig i företagets hela ekonomiprocess. Arbetet är brett, allt från löpande redovisning så som leverantörsreskontra, kundreskontra och avstämningar, till reception och administration. Du arbetar nära dina övriga kollegor och arbetsfördelningen i teamet är under uppbyggnad. Du kommer att arbeta i ett bolag med en aktiv, driven och positiv företagskultur. Du rapporterar till och får löpande support från VD samtidigt som du även bollar tankar och idéer med dina övriga kollegor. I rollen som redovisningsekonom så ser vi att du kommer in med driv, energi och sinne för lösningar och effektivisering.

Vi söker dig som har några års dokumenterad erfarenhet av rent ekonomiarbete. Vi ser en lösningsorienterad person med driv och kunskap. Vi söker dig som är ödmjuk och lyhörd, men samtidigt med en målinriktad inställning. Vi växer och är i en föränderlig process. Erfarenhet av arbete med Smart Dbs eller Visma Compact är meriterande.

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete i en härlig miljö med högt i tak och fantastiska kollegor. Com7 erbjuder dig en nyckelroll i bolagets fortsatta expansion i Göteborgsregionen. Vi söker dig som vill arbeta 75-100 % måndag till fredag.


Skicka din ansökan idag till Mathias Andersson, mathias@com7.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

COM7 AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Com7 AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons