Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom till Airson Engineering i Ängelholm/på distans!

Redovisningsekonom till Airson Engineering i Ängelholm/på distans!

Academic Work · Ängelholm · Ansök senast 9 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en person som vill arbeta brett med ekonomi på ett spännande företag! Du kommer få kombinera rollen som redovisningsekonom samtidigt som du stöttar upp med din ekonomiexpertis i företagets olika projekt. Tjänsten är på distans större delen av tiden vilket ger dig en stor frihet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta brett med ekonomi, exempelvis som redovisningsekonom. Vi ser gärna att du är en person som är driven, öppen för att ge förbättringsförslag, är strukturerad i ditt arbete och som har förmågan att se helheten. Sök rollen redan idag om det här låter som något för dig!

Information om uppdraget

AirSon är en del av energikoncernen E.ON och arbetar med avancerad och nischad projektering av processnära VVS-tekniska installationer samt energirådgivning åt främst industriella och energiintensiva kunder. Deras projekt återfinns inom främst läkemedel, livsmedel, mikroelektronik och forskningsanläggningar. Kunderna är oftast multinationella bolag och uppdragen utförs därför både nationellt och internationellt. Du kommer rapportera direkt till företagets CFO och bli en del av företagets yttersta stab där du kommer spela en stor roll.

Airson är just nu i en spännande tillväxtfas där du i rollen som redovisningsekonom erbjuds en trevlig arbetsmiljö med hjälpsamma kollegor där kunskapsutveckling är en självklarhet. Organisationen är platt och varje kollega har stora möjligheter till att ge åsikter och förbättringsförslag då personalen alltid står i fokus. Du erbjuds dessutom att arbeta i fräscha lokaler i Ängelholm om du önskar arbeta på plats.

Uppdraget är ett vikariat för en föräldraledighet och pågår under 1 år. Kontrakt kommer att skrivas initialt på 6 månader. Så länge alla parter är nöjda med samarbetet kommer du att förlängas inom vikariatet. Dessutom finns det möjlighet till att det blir ännu längre än så - beroende på hur samarbetet fungerar och vilken position företaget står i. Uppstart för tjänsten kommer att vara ungefär i mitten på mars för att få en introduktionsfas med den nuvarande kollegan i rollen. Du kommer till största del arbeta på distans, men kommer vid behov åka till huvudkontoret i Ängelholm.

Hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av löpande redovisning, bland annat kommer du arbeta med:
  • Att hantera flödet för leverantörsfakturor
  • In- och utbetalningar
  • Moms, skatter, avgifter och deklarationer
  • Lönehantering samt rapportering kopplat till anställdas lön
  • Månads- och årsbokslut
Utöver dessa uppgifter kommer du även arbeta som projektekonom där du stöttar företagets olika projekt i ekonomifrågor.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller likvärdigt
  • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska
  • Har något/några års erfarenhet av en liknande roll inom ekonomi
  • God systemvana samt goda kunskaper i MS Office, främst Excel
För den här rollen kommer vi främst fokusera på att du besitter relevant kunskap inom ekonomi för att klara av denna tjänst samt din inställning till rollen. Vi ser gärna att du som person är:
  • Initiativtagande
  • Noggrann
  • Strukturerad
Övrig information
  • Start: Mitten på mars
  • Omfattning: Vikariat på heltid, minst 1 år
  • Placering: Ängelholm/distans
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Airsons önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Ängelholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons