Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom sökes

Clockwork bemanning & rekrytering · Fagersta · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker redovisningsekonomer till kommande uppdrag hos våra kunder i Fagersta med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete. Strategiskt arbete så som förbättring och utveckling av bolagets ekonomi präglar rollen. Din vardag består även av månads- och årsbokslut, avstämningar, hantering av moms, löner och arbetsgivaravgifter vilka varierar beroende på uppdrag.

Din profil

Vi söker dig som är ekonom med flera års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag är 20 december. Urvalsprocessen sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Anna Eriksson Viberg 0733512765 alternativt anna.eriksson.viberg@clwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork bemanning & rekrytering

Placering

Fagersta

Kontaktperson

Anna Eriksson Viberg

0733512765

Dela jobbannonsen

Anmäl annons