Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom sökes omgående till kommande uppdrag!

Redovisningsekonom sökes omgående till kommande uppdrag!

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 14 jan.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en serviceinriktad person med tidigare erfarenhet inom redovisning? Är du initiativtagande, driven och vill du bli del av ett ledande bolag? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi just nu en Redovisningsekonom som kommer stötta upp deras ekonomiteam. Det är ett uppdrag som förväntas löpa på mellan 6-12 månader beroende på deras behov. Det krävs att du har 2-3 års erfarenhet inom redovinsing samt goda kunskap om allmänna redovisningsprinciper (IFRS). Vidare besitter du kunskap inom centralbankens reglerande krav, lokala skatteregler och skatterapportering. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Hantering av leverantörs- samt kundreskontra
  • Stötta upp vid redovisningskontroller
  • Bokföring av transaktioner
  • Fakturering
  • Bidra till kontinuerliga förbättringsprojekt
Du kommer att vara placerad hos vår kund med kontor på Blasieholmen. Uppdraget förväntas starta upp så snart vi har funnit rätt kandidat. Urval sker löpande.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har arbetat som redovisningsekonom sedan tidigare. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har goda erfarenhet av arbete i ekonomisystem med goda kunskaper inom Officepaket, framförallt inom Excel. Rollen kräver att du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.

Som person är du noggrann, stresstålig samt har en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du har ett högt servicetänk, är bra på att kommunicera, samt är mån om att göra ett bra jobb. Du är initiativtagande och driftig, och är inte rädd för att hugga tag i nya arbetsuppgifter och utmaningar. Vi tror att du har en tydlig organisatorisk sida, där du arbetar noggrant och strukturerat. I övrigt ser vi att du har lätt för att komma in i nya sammanhang, och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons