Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom - Redovisningsassistent

Redovisningsekonom - Redovisningsassistent

Bardun redovisningskonsult · Täby · Ansök senast 18 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är duktig och engagerad i bokföring och redovisning. Du bör vara en serviceinriktad person som tycker det är roligt att hjälpa olika företag i många skiftande branscher. Det är en spännande och viktig funktion. Du ska ha sinne för bokföring och gillar siffor. Företagen som anlitar oss gör det för att vi är proffsiga i både arbetssätt och bemötande samt att vi fungerar som deras externa ekonomiavdelning för våra kunder som är enskilda företag och aktiebolag.

Du kommer att jobba både på traditionellt sätt med pappersunderlag och digitala dokument i Fortnox och Visma e-ekonomi. Arbetet består av att sköta olika företags löpande bokföring, momsdeklaration, leverantörsreskontra, fakturering, kundreskontra, avstämningar bank- och skattekonto. Kan du lönehantering, årsredovisning och inkomstdeklaration INK 2, så är det bra, men inget krav.

Vi söker dig som kan jobba 75 - 100%, alternativt att vi är öppna för deltidsanställning vid behov. Vi har flexibel arbetstid.

Vi sitter i trevliga ljusa lokaler i Täby. Det är lätt att ta sig hit med bil eller kollektivt. Det finns gratis parkering för den som har bil.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bardun redovisningskonsult

Placering

Täby

Kontaktperson

Mintur Förvaltning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons