Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom för Skandinavien

Redovisningsekonom för Skandinavien

Huvudkontor · Halmstad · Ansök senast 25 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en redovisningsekonom för Skandinavien. Du kommer att ingå i ett team på 5 personer och arbeta nära vår CFO och övriga kollegor på ekonomiavdelningen i Halmstad. Det är viktigt att du är självgående och drivande i din roll. Trivs du med att arbeta i en bred roll nära verksamheten och drivs av förändring och utveckling är detta tjänsten för dig. Du hanterar redovisningen för Sverige såväl som våra grannländer. Tjänsten är placerad i Halmstad.

ARBETSUPPGIFTER:

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden är löpande redovisning, bokföring, bokslut och är behjälplig till dina kollegor.

DIN PROFIL:

Vi söker dig som har minst 3 års relevant erfarenhet. Det är väldigt positivt och meriterande med erfarenhet av koncernredovisning i skandinavisk verksamhet och kunskap om danska och norska redovisningsregler. Du är van vid affärs- och rapporteringssystem samt Excel och har du kunskap i SAP är detta ett stort plus. Engelska är koncernspråk, vilket du behärskar i tal och skrift.

Du är en pedagogisk lagspelare som har lätt för att kommunicera och med mycket energi samt ett stort engagemang i det du gör. För att lyckas i rollen krävs att du är prestigelös, analytisk, noggrann och ansvarstagande. Du är resultatfokuserad, öppen för förändringar och drivs av att påverka.

VI ERBJUDER:

Vi erbjuder dig en ansvarsfull och utmanande roll i en internationell miljö. Vi har kollektivavtal med Unionen och en av förmånerna är friskvårdsbidrag.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser gällande denna rekrytering.

Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning med en provanställning/Visstid på 6 månader. Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Christoffer Emilsson, Chief Financial Officer Dunlop Hiflex Skandinavien, på telefon 0104-14 44 34 eller Malin Willnersson, HR-chef Dunlop Hiflex Skandinavien, på telefon 0104-14 44 08.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast

2021-02-21, till rekrytering@dunlophiflex.se.

Besök gärna vår hemsida: www.dunlophiflex.se för mer information om oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Huvudkontor

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Dunlop Hiflex AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons