Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom / ekonom / Deltid till fastighetsbranschen

Bravura · Stockholm

·

Ansök senast 1 maj (55 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet inom redovisning och vill jobba med detta inom fastighetsbranschen? Vill du använda dina kunskaper i ett entreprenöriellt bolag och stötta dem i hela ekonomiska processen? Tranviks Udde Fastigheter söker nu en flexibel och prestigelös redovisningsekonom på deltid, med chanser till heltid på sikt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Tranviks Udde Fastigheter. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget och det är uttalat att Tranviks Udde har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt.

Om företagetTranviks Udde Fastigheter är ett dynamiskt och personligt fastighetsbolag som är på en utvecklingsresa. Tranviks Udde Fastigheter förvärvar, bygger och förvaltar främst kommersiella fastigheter inom lager, industri och kontor som utvecklas långsiktigt under deras förvaltning. Varje enskild fastighet förvaltas med ett personligt engagemang och de arbetar aktivt tillsammans med hyresgästen för att nå en långsiktig relation.

Tranviks Udde Fastigheter består idag av två medarbetare tillika grundare och VD för företaget och du blir här ett viktigt tillskott i deras grupp.
Företaget sitter centralt i Convendums lokaler på Nybrogatan.

ArbetsuppgifterSom redovisningsekonom har du en viktig uppgift att vara behjälplig i ekonomiska beslut såsom investeringar och ekonomisk uppföljning med hjälp av ekonomiska kalkyler. I rollen har du en översyn av likviditet och är stöttande i upprättande av budget och liknade prognoser för fastigheter, bolag och projekt.

Du sköter bland annat den löpande bokföringen, in- och utbetalningar, avstämningar och arbetar med arbetsgivaravgifter, skatt och momsdeklarationer. Du ansvarar för att tillsammans med revisor upprätta årsredovisning och du utför månads och årsbokslut, både för moderbolaget Tranviks Udde men även för dess dotterbolag. I tillägg till ovan arbetar du med vissa privatekonomiska frågor samt med att delta i prognos- och budgetarbete vid olika slags projekt samt analysarbete vid tillträden och förvärv av bolag.

Formella krav
  • 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • God erfarenhet av löpande bokföring, skatt- och momsarbete
  • God erfarenhet av avstämningar, fakturering och kontering
  • Goda kunskaper i excel och word
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande är att du har:
  • Erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom fastighetsbranschen
  • Arbetat med bolagsförvärv
Vi tror att du tidigare arbetat med ett övergripande ekonomiskt ansvar, kanske i ett mindre bolag eller familjeföretag. Du är självgående och bekväm med att fatta ekonomiska beslut och du har ett öga för detaljer och siffror. Här är du noggrann och arbetar strukturerat.

Du trivs i en roll där du får arbeta med ekonomiska ärenden från Ax till Limpa på ett prestigelöst sätt och du gör gärna detta i en entreprenöriell miljö. Du ser dig själv som socialt säker och skapar enkelt och gärna nya relationer.

Övrig information
Start: 1 mars eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, redovisning, ekonom, ekonomi, bokföring, deltid, heltid, 75%

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm