Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom, deltid

Nilsson & Mossberger AB · Halmstad · Ansök senast 3 juli

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

För kunds räkning söker vi en driven Redovisningsekonom, deltid.

Är du intresserad av en utvecklande ekonomtjänst på ett expanderande tillverkningsföretag i Falkenbergsområdet? Vi kan erbjuda ett varierat arbetsinnehåll i en positivt och framåtriktad företagskultur.

I arbetsuppgifterna ingår kund- och leverantörsreskontra men även viss löpande redovisning, avstämningar, momsredovisning och bokslutsarbete (månads- och årsbokslut) samt lön. Vid behov hjälper du till i receptionen. På sikt kan du få ett utökat ansvar som behjälplig åt Ekonomichefen vad gäller redovisningen.

Vi ser gärna att du tar egna initiativ och kan bidra i utvecklingen av ekonomiprocessen. Du arbetar nära Ekonomichefen och tillsammans utvecklar och effektiviserar ni arbetssättet på ekonomiavdelningen.

Troligtvis har du ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en van affärssystemanvändare och är väl bekant med Excel. Erfarenhet av Pyramid är en merit.

Du har en ekonomisk utbildningsbakgrund, lägst på gymnasienivå. Att få utveckla och lära dig nya kunskaper är några av dina drivkrafter.

Som person är du strukturerad och noggrann. Vi värdesätter egna initiativ och ansvarskänsla. Du är intresserad av ekonomi och har en god förståelse för ekonomiprocessen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Inledningsvis kan vi erbjuda en deltidstjänst men i takt med att företaget växer och dina färdigheter ökar kan rollen utökas. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nilsson & Mossberger AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Nilsson & Mossberger AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons