Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningschef till Recover

SJR · Uppsala · Ansök senast 12 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en redovisningschef som säkerställer en stabil, effektiv och kvalitativ redovisning. I rollen leder du en grupp kunniga ekonomer inom kund- och leverantörsreskontra samt redovisning. Det är tre svenska bolag som tillsammans omsätter ca 1 miljard, rapportering sker till HK i Norge som konsoliderar den nordiska gruppen. Recover Uppsala har sitt kontor i Librobäck med möjlighet att arbeta på distans.

Om rollen
I rollen som redovisningschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för den svenska redovisningen, du kommer att stötta dina medarbetare med operativa uppgifter inom redovisning samt arbeta med utveckling och strategiska frågor inom ekonomi.

Du kommer bland annat att:
  • Ansvara för upprättandet av månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Följa upp och säkerställa redovisningens regelefterlevnad
  • Ansvara för årsredovisning samt för moms- och skattedeklaration
  • Ansvara för att driva, utveckla och kvalitetssäkra processer inom redovisningsfunktionen
  • Vara kontaktperson mot olika externa parter ex revisor
  • Leda och ha personalansvar för 8 personer
  • Ansvara för utvecklings- och effektiviseringsprojekt
Din bakgrund

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har arbetat ett antal år i en liknande roll som redovisningschef eller motsvarande där du haft personalansvar. Det är meriterande om du arbetat med projektredovisning och/eller koncernredovisning. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Du trivs i en ledande position där du tar ansvar för att säkerställa att teamet levererar hög kvalitet och du kan axla det övergripande perspektivet kopplat till ekonomiprocesser, regelverk och extern rapportering till myndigheter och banker. Du är van att driva ditt arbete framåt och har förmågan att ta egna initiativ. Du har goda ledaregenskaper och är van att hjälpa grupper att komma framåt i sina arbetsuppgifter samt att skapa ett bra samarbete inom gruppen. Vidare är du en person som är bra på att skapa strukturer i en föränderlig miljö och ditt arbete kännetecknas av en hög kvalitet.

Självklart delar du vår värdegrund som innebär att vi är modiga att fatta rätt beslut, pålitliga i de uppdrag vi tar oss an och omtänksamma om våra kollegor och kunder.

Ansökan
I denna rekrytering har Recover valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Ezitis Holmström, 0766 471 657 alt Viola Hammar 0766 471 658. Vi intervjuar och tillsätter tjänsten löpande, ansök gärna så snart som möjligt. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkertställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Om Recover

Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 19 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på 104 kontor över hela Norden.

Titel: Redovisningschef

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SJR

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons