Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningschef till Lamiflex i Nyköping

Lamiflex Group · Nyköping · Ansök senast 21 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu rekryterar vi en operativ redovisningschef till Lamiflex som motiveras av att arbeta med hela redovisningsflödet och att ha ett helhetsansvar för redovisningen. Det här är rollen för dig som är trygg med redovisningen och som vill utveckla redovisningsfunktionen samt vara med på en tillväxtresa i en internationell miljö.

Som redovisningschef på Lamiflex ansvarar du för upprättande av månads- och årsbokslut inkl årsredovisningar för de svenska bolagen samt koncernbokslut. Därtill ingår personalansvar för en redovisningsekonom men om du enkom är intresserad av att endast ha ett arbetsledande ansvar så finns möjlighet till det. I din roll som redovisningschef har du ett nära samarbete både med CFO och senior financial advisor.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Upprätta månadsbokslut och koncernbokslut där analys och kommentarer utgör stor del
  • Rapportering till styrelse och ledning
  • Framtagning och analys av KPI
  • Ansvarig och kontaktperson gentemot utländska redovisningsbyråer.
  • Utveckla existerande processer och rutiner inom ekonomiavdelningen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller liknande med flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning. För att vara framgångsrik i rollen har du god analytisk förmåga, erfarenhet av K3, är systemstark, självständig samt har god kännedom om affärssystem och Excel. Dessutom ser vi ser gärna att du drivs av ständiga förbättringar av processer och rutiner.

Personliga egenskaper
Förutom din ekonomiska kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och självgående i din natur samt motiveras av att effektivisera rutiner och processer. Du är strukturerad, ansvarstagande samt ser gärna lösningar och förbättringar. Du är kommunikativ och har en öppen framtoning samt är en prestigelös lagspelare som får saker och ting att hända.

Om Lamiflex
Lamiflexkoncernen är en världsledande leverantör av transportförpackningar främst inom stål-, aluminium- och kabelindustin. Produkterna omfattar material, maskiner och tjänster i syfte att utveckla och implementera den optimal förpackningslösningen för kunden. Huvudkontoret är placerat i Nyköping och företaget har försäljning i ca. 45 länder med helägda dotterbolag i USA, Tyskland, Frankrike, Slovakien, Indien, Sydkorea och Sydafrika och omsätter ca. 400 Msek per år. Läs mer om Lamiflex här: https://lamiflex.com/en/about/

Lamiflex är operationellt välskött med mycket god lönsamhetshistorik och kompetenta medarbetare. De senaste åren har tillväxttakten ökat kraftigt och Lamiflex ser fortsatt stark tillväxt i framtiden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lamiflex Group

Placering

Nyköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons