Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsassistent

Avantia Finans & Redovisning AB · Helsingborg · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Avantia Finans & Redovisning AB startade sin verksamhet år 2011. Vi hjälper mest små och medelstora företag och utför allt från löpande bokföring, löneadministration, bokslut, årsredovisningar, bolagsbildningar, avtal, rådgivning, deklarationer m.m. Vi är tre redovisningskonsulter varav två är Auktoriserade Redovisningskonsulter (SRF) på byrån idag och behöver ytterligare förstärkning till vår organisation.

Vi söker en ekonomiassistent/redovisningsassistent till vårt kontor i centrala Helsingborg. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå eller är nyligen utexaminerad. Du har en Ekonomisk utbildning som KY, YH eller liknande.

• Arbetsuppgifterna består av:

• Löpande bokföring

• Avstämningar mm

Vi tror att du är en utåtriktad person som gillar kundkontakt och drivs av att vilja hjälpa kunder på bästa sätt. Du tar gärna till dig nya arbetssätt och har inget emot att själv vara med och driva förändringsarbetet. Du är intresserad av IT och nya tekniska lösningar. Du bör vara noggrann, ansvarstagande, strukturerad och ha god social kompetens. Det är viktigt att kunna skapa ett förtroende mellan dig och kunder och kollegor.


Kunskap inom Officepaketet och övriga redovisnings- och administrationsprogram samt lätt att utrycka dig i både tal och skrift på svenska, men även gärna på engelska. Kunskaper i Visma Byråstöd är meriterande

Ange gärna löneanspråk tillsammans med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Varaktighet, arbetstid:

Tillsvidare

Heltid/Deltid

Lön:

Fast lön

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Vi tar emot ansökan via e-post:

info@avantiafinans.se

Arbetsgivare:

Avantia Finans & Redovisning AB


Adress:

Avantia Finans & redovisning AB

Norra Storgatan 15

252 20 HELSINGBORG

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Avantia Finans & Redovisning AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Avantia Finans & Redovisning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons