Redovisningsassistent till Arjo, Malmö

Arjo · Malmö

·

Ansök senast 30 nov. (36 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av att arbeta med bokföring och redovisning och tycker om varierade arbetsuppgifter? Vill du ingå i ett engagerat team med varma och öppenhjärtiga kollegor? Samt vara med på vår resa mot att bli världens mest attraktiva medicinteknikföretag? Nu söker vi en Redovisningsassistent till vårt huvudkontor i centrala Malmö.

Om tjänsten
Vi söker dig som är trivs med varierande administrativa uppgifter inom bokföring och redovisning. Du kommer att vara en del av ett inkluderande team med sju kollegor där det finns möjlighet till kunskapsutbyte och en stor vilja att hjälpa varandra.

Som Redovisningsassistent kommer du bland annat att:
  • Skanning av leverantörsfakturor, registrera, kontera och matcha leverantörsfakturor samt göra betalningar
  • löpande verifikationer såsom lön, skattedeklarationer mm
  • skapa kundfakturor och registrera betalningar
  • avstämning av balanskonton
  • upprätta moms- och skattedeklarationer
  • lageravstämning
  • netting
Vem är du?
Du har en god förståelse för bokföring och erfarenhet av att hantera komplexa transaktioner. Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet från en liknande roll som ekonomiassistent, redovisningsassistent eller konsult inom redovisning på en ekonomiavdelning.

Vi värdesätter din förmåga att säkerställa hög kvalitet i ditt arbete. Eftersom vi är ett globalt företag måste du ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både skriftliga och muntliga.

För att lyckas i rollen, måste du ha ett strukturerat sätt att arbeta, vara noggrann och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Och naturligtvis, tycka att bokföring och redovisning är det roligaste arbetsområdet som finns. Som person är du öppen och positiv och navigerar lätt i en föränderlig miljö. Du är serviceinriktad och tänker alltid ett steg framåt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en roll i ett marknadsledande och framgångsrikt medicintekniskt företag. Du kommer att få vara del i en spännande resa tillsammans med ett engagerat team med varma och öppensinnade kollegor. Möjlighet till utveckling finns både i rollen och i företaget.

Mer om Arjo
Arjo är ett medtekniskt företag som grundades 1957 av den svenske entreprenören Arne Johansson, därav namnet Arjo efter grundarens två första initialer i för- och efternamn.

Vi är en global leverantör av medicintekniska produkter och lösningar för att förbättra livskvaliteten för människor som drabbas av nedsatt rörlighet och åldersrelaterade hälsoutmaningar. Idag finns vi på 100 marknader runt om i världen och med totalt över 6000 anställda. Vårt huvudkontor ligger i centrala Malmö.

Läs mer här - https://www.arjo.com/sv-se/
Arjo - With people in mind

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-10-09. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lisa Alsterberg, Roi Rekrytering, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arjo

Placering

Malmö