Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsansvarig

Live out Life Europe AB · Kungsbacka · Ansök senast 15 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

GAIAM är världens största yogavarumärke med huvudkontor i New York, USA och med sitt europeiska huvudkontor i Billdal, strax söder om Göteborg.

GAIAM har en omsättning på över 2 miljarder SEK och är en marknadsledande tillverkare av yogamattor och en mängd andra yoga- och träningstillbehör.

GAIAM Europe ansvarar för produktion, försäljning, marknadsföring och kundservice för Europa och Mellan Östern. Inom företaget finns också varumärken som SPRI och TAKEYA som tillsammans bidrar till vårt stora sortiment av tränings- och fitnessprodukter.

Vi har en mycket god tillväxt och framgång och företaget står inför nya större möjligheter. Vi söker en driven person som vill arbeta nära verksamheten och bidra till fortsatt utveckling.

I arbetsuppgifterna ingår all löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, medverka i tullfakturor och bokslutsarbete. Du rapporterar direkt till bolagets VD.

Du som söker tjänsten behöver ha arbetat några år som redovisningsansvarig och du bör ha erfarenhet av flertalet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har god datorvana och kan utan problem navigera mellan olika system. Vi söker dig som har;

• minst eftergymnasial utbildning med inriktning redovisning och ekonomi

• goda kunskaper i MS Office

• kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

• kunskaper i Visma Administration 2000 eller annat order-lager-faktureringssystem

Vi söker dig som är noggrann, flexibel och lösningsorienterad med en hög administrativ förmåga. Tack vare din positiva inställning och servicekänsla bidrar du med god stämning till såväl medarbetare som kunder.

För mer information om våra varumärken, besök våra websidor; www.gaiam.com . www.spri.com , www.takeyausa.com . www.gaiameurope.se

GAIAM Europe med huvudkontor och lager finns i Billdal, beläget alldeles intill väg 158 med goda bussförbindelser både från Göteborg och Kungsbacka med närliggande busshållplats ca 200 meter från vårt kontor. Det finns även gratis parkering utanför kontoret.

Ansök genom att skicka ett e-mail till CEO Robin Brander på robin.brander@gaiameurope.se. Vi vill ha din ansökan senast 15/6. Intervjuer sker löpande så ansök snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Live out Life Europe AB

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Live out Life Europe AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons