Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsansvarig till Ernström & Co

Ernström & Co · Göteborg · Ansök senast 21 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en kompetent och självgående redovisningsansvarig till det familjeägda investeringsbolaget Ernström & Co:s kontor i centrala Göteborg. Här får du möjlighet att sätta din prägel och utveckla redovisningsarbetet för ett antal av sfärens investeringsbolag.

I rollen som redovisningsansvarig får du möjlighet att arbeta nära ägarna och agera bollplank och support i olika ekonomiska frågor. Du ansvarar för redovisningen för ett antal investeringsbolag, ingår i en ekonomiavdelning bestående av tre kollegor och rapporterar till CFO, Kristina Brandt.
  • Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning för bolag och stiftelser
  • Bokföra och stämma av utländska fonder, aktiehandel, kapitalförsäkringar, beräkna räntor
  • Upprätta kvartalsbokslut och rapporter
  • Hantera stämmo- och styrelseprotokoll
  • Upprätta och ansvara för inkomstdeklarationer med stöd av skatterådgivare
  • Löpande kontakt med banker, SKV och bolagsverket
  • Upprätta och ansvara för årsredovisningar
  • Ta fram material inför revison
Vi söker dig med genuint intresse för redovisning som söker möjligheten att vara en del av ett spännande bolag under tillväxt. Vi tror du har erfarenhet från liknande position och bred kunskap inom redovisningsområdet. Meriterande är några års erfarenhet som redovisningskonsult eller revisor. Du har en relevant utbildning inom ekonomi och redovisning.

Som redovisningsansvarig ser du vad som behöver göras samtidigt som du är dina kollegor behjälplig vid behov. Du har lätt för att prioritera, är noggrann, prestigelös samt är van att hantera många bollar i luften.

Du tar ansvar för ditt arbete och din initiativförmåga driver arbetet framåt. Du anpassar dig efter situationen och med din kommunikativa förmåga bidrar du till utveckling och problemlösning. Vidare är du intresserad av siffror och redovisningsfrågor och kan på ett bra och pedagogiskt sätt förklara komplexa samband.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Ernström & Co med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Pierre Sander på 0763-4134 411 alternativt pierre.sander@jerrie.se. I denna rekrytering tillämpas löpande urval, välkommen med din ansökan via jerrie.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ernström & Co

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons