Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisnings- och lönekonsult DELTID

Redovisnings- och lönekonsult DELTID

AKTIEBOLAGSTJÄNST LEIF MALMBORG AB · Stockholm · Ansök senast 24 juli

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi behöver lite fler duktiga medarbetare. Vi utlyser vid sidan om dennas tjänst även en heltidstjänts liknande denna. I båda fallen söker vi någon som brinner för redovisning och lönehantering och som vill lärt sig mer om redovisning och löner och allt det andra som har med ekonomi att göra. Som konsult spelar du en viktig roll i arbetet med att identifiera, driva och implementera förbättringsåtgärder tillsammans med våra övriga medarbetare. Rollen innebär ett självständigt ansvar för dina kunders redovisning och/eller löner.

Vårt rökfria kontor ligger centralt i Stockholm närmare bestämt i Drottninggatsbacken strax söder om Tegnergatan med Rådmansgatan som närmaste tunnelbanestation och Odenplan som närmaste Pendeltågsstation. Vi är sju som jobbar här och är från åldern 22 år och uppåt.

Vid sidan om redovisning och lönehantering bistår vi med att hjälpa till med allt från att bilda till att likvidera bolag och föreningar. Bolagsbildningar och andra bolagsfrågor,

Våra kunder, vad gäller redovisning och löner är både svenskägda och utlandsägda aktiebolag. De flesta redovisningskunder kommer genom rekommendationer från andra kunder. Detta gäller både redovisning och lönehantering. En del kunder kommer även via vår webbplats www.ab.se. Vi söker dig som har erfarenhet av några års redovisning och lönehantering, och har koll på allt vad detta innebär. Du är en van användare av Excel och Word som är dagliga verktyg för dig. För redovisning använder vi företrädsevis Fortnox men även Visma och Speedledger. För löner använder vi Visma och Forrtnox. Du bör ha erfarenhet av av digitaliserad redovisning och lönehantering. Du måste tala svenska flytande. Kunskaper i andra språk är en klar merit. Du har höga ambitioner i din yrkesroll och strävar, precis som vi, att ständigt bli bättre på det du gör.

Är du dessutom ett datageni kommer chefen att bli jätteglad för nu är det han som får rycka ut när det är problem med datorer, vårt Intranät eller Internet.

Som person är du noggrann. Att vara noggrann är A och O för den som jobbar med redovisning eller löner. Det gäller att göra rätt från början.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att sköta redovisningen och/eller lönehantering för några av våra kunder.

Arbetet kan variera mycket - det är alltid kundernas behov som styr.

Vår bransch är i ständig utveckling. Det sker lagändringar och teknikutveckling som vi måste hänga med i, datorer, internet och mobilappar gör sitt intåg och det gäller att hitta rätt lösning för varje kund.

Det innebär att Aktiebolagstjänst är i en ständig förändrings- och tillväxtfas med behov av att processer och rutiner anpassas och utvecklas. Här hoppas vi att du har förmågan att se hur vi ytterligare ska kunna anpassa och utveckla våra rutiner och system.

Vår huvudsakliga verksamhet är att sköta redovisning och löner för våra kunder. Du kommer att få chansen att vara med på en rolig resa mot att utveckla framtidens redovisningsbyrå. Vår strävan är att inom något år vara en ISO 9001 certifierad redovisningsbyrå. Genom ett bra teamarbete och stort engagemang ligger fokus på att leverera hög kvalité till våra kunder.

Eftersom vi är ett litet företag måste du även räkna med att behöva rycka in och hjälpa till med andra uppgifter.

Vi hoppas kunna erbjuder en resa fylld med spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Du som uppfyller kraven om 2 års erfarenhet, av redovisning ooch/eller löner är välkommen att söka tjänsten

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AKTIEBOLAGSTJÄNST LEIF MALMBORG AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Aktiebolagstjänst Leif Malmborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons