Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redo att bli framgångsrik?

Power Of Nature AB · Katrineholm · Ansök senast 21 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en tävlingsinriktad person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla din sociala förmåga och lära dig allt inom service och försäljning? Vi söker just nu utåtriktade personer med ett stort driv och höga mål som inte är rädd att jobba för att nå dem.

Vi har tre kontor i Sverige men du utgår självklart från din hemort och jobbar inom vilken radie du själv vill. Hos oss finns även goda möjligheter att utvecklas och klättra i karriärstegen. Du kommer att ha stor frihet i ditt arbete och du väljer själv från vecka till vecka hur du vill jobba. Detta innebär även att det går lika bra att jobba heltid som deltid. Låter det intressant?

Sök tjänsten hos oss redan idag!

Vad går jobbet som säljare ut på?

När du jobbar hos oss kommer du att åka på förbokade kundbesök där du alltid är väntad och välkommen. Hos kunderna kommer du att demonstrera vår produkt, Roboclean. När du arbetar hos oss kommer du jobba med en härlig grupp med säljare som gillar att hitta på roliga saker både under arbetstid samt efteråt. Ett glatt gäng som alltid ser fram emot en tävling och det är vad som står på schemat.

Den vi söker

Här lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är social, utåtriktad och alltid ute efter mer. Vi söker dig som är villig att göra det lilla extra för att komma ett steg längre i branschen och det lilla extra för att öka din lön. Är du även en person som har ett lite extra spring i benen och är redo att utvecklas i ditt sätt att tänka och ditt sätt att tjäna pengar, då är vi redo att ta emot dig.

Vi ser gärna att du

* har tidigare erfarenhet av försäljning

* är social och utåtriktad

* kan anpassa dig till olika situationer

Vi har endast två krav

* har B-körkort och tillgång till bil

* kunna svenska språket

Vad kan vi erbjuda dig?

När du jobbar hos oss kommer din lön vara uppdelad i två delar. En fast del samt en provisionsdel. Detta för att du alltid ska känna dig trygg när du arbetar hos oss, men även för att du ska kunna fokusera på att nå dina mål. Vi utbildar all vår personal och har över 20 års erfarenhet inom direktförsäljning.

#jobbjustnu


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Power Of Nature AB

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

Power Of Nature AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons