Redigerare/reporter för vikariat på Aftonbladets videodesk

Aftonbladet · Stockholm

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Aftonbladet söker en redigerare/reporter för ett längre vikariat. Vi söker dig som är en vass och erfaren redigerare och som brinner för att vara med och utveckla morgondagens moderna videojournalistik. Du har också journalistisk erfarenhet, besitter goda publicistiska egenskaper och en god etisk kompetens. Som person är du trygg i din nyhetsvärdering och van att självständigt driva dina projekt framåt.

Som redigerare och reporter på videodesken tillhör du en redaktion som är spetskompetensen på Aftonbladet inom videoredigering och videojournalistik. Du gör nyhetsinslag och explainers till det dagliga nyhetsflödet. Men du kan också jobba i längre projekt och klipper "200 sekunder", som är ett grävande program med Robert Aschberg som programledare.

Vi ser gärna att du beskriver dig som en lagspelare som tycker om att jobba tillsammans med andra. Du har bra omvärldskoll och letar och hittar inspiration för att utveckla video på Aftonbladet.

Vi söker efter dig som har erfarenhet som tv-reporter och redigerare, och som har mycket goda kunskaper i Adobe Premiere. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i After Effects, men det är inget krav.

Tjänsten är ett vikariat på ca 8 månader med tillsättning i januari 2021 eller efter överenskommelse. Vi jobbar med löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum för annonsen. Sista ansökningsdag är 13 december. Vi kommer att skicka ut en enkät som mäter kandidatupplevelse via TrustCruit, svara gärna på den!

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aftonbladet

Placering

Stockholm