Recipharm Höganäs AB söker en ambitiös och prestigelös medarbetare inom Supply Chain

Recipharm Höganäs AB · Höganäs

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och förstärka vår organisation nu när vi växer? Vi behöver en person med bred erfarenhet inom supply chain och logistik som tycker det är spännande att ta sig an olika typer av arbetsuppgifter beroende av behovet. Vi erbjuder en arbetsplats med stimulerande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Vi är dessutom ett engagerat gäng som vill ha kul på jobbet.

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma:

  • Kontakt med kunder och leverantörer i den löpande verksamheten.
  • Säkerställa materialförsörjningen till produktionen.
  • Ta emot och boka ut kundorder samt hantera transporter och fakturering.
  • Koordinera ärenden och ändringar med kunder, leverantörer och övriga intressenter.
  • Bidra i samband med produktionsplanering.
  • Aktivt delta i arbetsgruppen och ta initiativ till och ge förslag på förbättringar i verksamheten.

Dina kvalifikationer

Lämplig bakgrund är eftergymnasial utbildning inom supply chain och logistik. Vi tror att du har några års erfarenhet från "order och inköp". Vi arbetare just nu med ett byte av affärssystem från M3 till SAP. Har du erfarenhet från något av dessa, eller av affärssystembyte, är det meriterande. Eftersom vi är ett medelstort företag, kan nya arbetsuppgifter uppstå från tid till annan.

Vi söker en engagerad medarbetare, som gillar ordning och reda och som bidrar med sitt goda humör. Som person är du nyfiken och har ett naturligt driv och vilja att lära dig nya uppgifter. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Följande erfarenhet är inte ett krav, men meriterande för tjänsten:

  • Erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustri eller annan reglerad industri där det ställs höga krav på dokumentation och noggrannhet.
  • Erfarenhet från M3 eller SAP

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma vår spännande framtida utveckling.

Vi vill att du söker direkt via vår hemsida www.recipharm.com Vi vill ha din ansökan senast 2020-01-31. Vi jobbar med löpande urval.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Recipharm Höganäs AB

Placering

Höganäs