Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionspersonal sökes till Ljugarns Semesterby & Camping

Receptionspersonal sökes till Ljugarns Semesterby & Camping

Ljugarns Strandby AB · Gotland · Ansök senast 28 mars

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ha en härlig gotlandssommar hos oss på Ljugarns Semesterby sommaren 2021.


Vi söker campingvärdar till Ljugarns Semesterby., Anläggningen är belägen på en av de populäraste turistorterna på Gotland, Ljugarn, som ligger på öns östra sida. Anläggningen är beläget på Ljugarns badstrand med en fantastisk utsikt över stranden och havet. Anläggningen har gäster som väljer olika boendealternativ såsom tält, husvagn eller stuga.


Ljugarns Semesterby på Gotland är en naturnära och strandnära stugby och camping som är belägen vid en av Gotlands finaste och barnvänligaste sandstrand. Från stugorna och husvagnarna är det mindre än 100 meter till Ljugarns badstrand. Badstranden är barnvänlig och långgrund. Anläggningen är mycket välrenommerad sedan mer än 50 år.


Under sommaren sjuder det av liv i Ljugarn och det är ett fantastiskt roligt och härligt sommarminne att sommarjobba i Ljugarn. Du skall arbeta för att ge varje gäst den bästa service. Du skall vara öppen, glad och ha lätt för att ta kontakt med människor samt kunna sätta gränser. Arbetet kräver att man är noggrann, serviceinriktad och initiativrik.


Tidigare erfarenhet från reception är en fördel, dock ej krav. Att arbeta i receptionen vid Ljugarns Semesterby.


Uppgifter som receptionist innefattar in- & utcheckning, uppföljning av gästers önskemål, bokningar per mail och telefon, hantering av kassa i butik med försäljning, samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter.


Intervjuer och anställning sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ljugarns Strandby AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Ljugarns Strandby AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons