Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist/turistvärd på Glaskogens camping

Receptionist/turistvärd på Glaskogens camping

Glaskogens Naturreservat, Stiftelsen · Arvika · Ansök senast 30 apr.

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Glaskogen är med sina 28 000 ha Värmlands största naturreservat och lockar uppemot 50 000 besökare per år från hela världen. Vi har 30 mil vandringsleder och 15 mil kanotleder i reservatet. Längs lederna finns 45 vindskydd och rastplatser, 60 eldstäder och 6 övernattningsstugor. Dessutom bedriver vi camping- och caféverksamhet Lenungshammar. Här har vi 63 natursköna husbilsplatser, ett antal stugor och tältplatser samt en kanotuthyrning. Till vår campingreception hör ett infocenter och en liten butik.

Arbetsuppgifter

Som receptionist är du vårt ansikte utåt och möter våra besökare från Sverige och utlandet. Ett gott värdskap får våra besökare att trivas och att återvända. Du jobbar med in- och utcheckning och bokningar, med försäljning och med information om vårt fantastiska område. Du ska också svara på förfrågningar i telefon och på mail. Uthyrning av kanoter är en del av arbetet och städning förekommer. Det är ett roligt och inspirerande arbete i en härlig miljö.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceminded, strukturerad och noggrann. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller utbildning inom besöksnäring och/eller friluftsliv och har erfarenhet från arbete i reception. Du får våra besökare att känna sig välkomna och möter de med ett stort leende. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Kan du tyska är det meriterande. Du behöver vara stresstålig och lösningsorienterad emellanåt.

Då det inte finns allmänna kommunikationer till Lenungshammar behöver du ha möjlighet att transportera dig till och från arbetet på egen hand. B-körkort är meriterande.

Anställningsform: Visstidsanställning mitten av juni- mitten av augusti och gärna viss tid framför allt på helger under september 2023.

Anställningens omfattning: deltid-heltid, 75-100%.

Arbetsplats: Infocenter & camping Lenungshammar

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Timlön

Sista ansökningsdag: löpande rekrytering

Kontakt: Torbjörn Ericson, Infocenter- och campingföreståndare, 0570-818 28 eller torbjorn.ericson@arvika.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Maila ansökan, innehållande personligt brev samt CV, till torbjorn.ericson@arvika.se

Besök oss på www.glaskogen.se för att veta mer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Glaskogens Naturreservat, Stiftelsen

Placering

Arvika

Kontaktperson

Stiftelsen Glaskogens Naturreservat

Dela jobbannonsen

Anmäl annons