Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist/konferens på företag

The First Impression Company AB · Stockholm · Ansök senast 22 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi behöver dig som gillar service!

Lockas du av utmaningar och är intresserad av att möta nya miljöer och människor? Tycker du om att göra det där ”lilla extra” för en gäst, kund eller medarbetare? Är du intresserad av att utvecklas och lära dig mer om värdskap? Och hur detta kan påverka möten, relationer och intrycket av varumärket. Du blir anställd av oss som First Impression Manager och arbetar på uppdrag hos vår kund. Detta är en roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt möjlighet att kunna påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling.


Vem är du?

Du drivs av att göra skillnad, överträffa förväntningar och höra att du är ovärderlig. Rollen är bred och du förväntas att vara flexibel, prestigelös, serviceminded och stresstålig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från servicebranschen eller tidigare receptionsarbete, men det är inte ett krav. Du har känsla för kvalitet och trivs med att vara den första personen som kunderna möter när de kommer till företaget. Du är ansvarstagande, serviceminded och van att ha många olika arbetsuppgifter parallellt. Du ligger alltid steget före och ser möjligheter att stötta och hjälpa dina kollegor samt hitta lösningar för utveckling av företagets bemötande. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift och du är en van användare internet och Office-paketet. Vi har alla åldrar i vårt team, från 20 - 60 plus år där vi anpassar kandidaterna i relation till uppdragets kravspecifikation och kundens önskemål, det viktigaste är att du har energi och tar ansvar.


Om The First Impression Company

The First Impression Company är ett bolag med flera års erfarenhet från olika yrkesområden som: servicebranschen inom hotell/restaurang, HR/bemanning, kontorskaffe, koncept/design och undersökningsbranschen. Genom att slå ihop våra kompetenser till ett helhetskoncept hjälper vi företag att fokusera och förbättra sitt första intryck. Vi erbjuder företag att köpa en helhetslösning alternativt delar som består av:


  • Bemötandet, genom utbildning, uthyrning eller rekrytering, certifierade kandidater i first impression
  • Koncept och design i reception och gemensamma utrymmen, konsultation och ev. inköp
  • Fikalösningar där vi erbjuder branschens bästa produkter och service


Vår filosofi

är att första intrycket ska användas till att stärka varumärket och skapa förutsättningar för bra möten, bra relationer och bra affärer. Du presenteras till våra kunder som en First Impression Manager för att säkerställa kundens ”First Impression”. Du representerar varumärket och DU gör skillnad. Du arbetar ute hos våra kunder och ingår i vårt nätverk med flera andra First Impression Managers som kontinuerligt samlas för vidareutbildning genom inspirationsföreläsningar etc. Varje anställning är kopplad till ett kunduppdrag, men eftersom vi erbjuder våra kunder möjligheten att rekrytera den person de hyrt kan detta leda till att du blir erbjuden en anställning, dock självklart förutsatt att det är ömsesidigt.


Din roll

Du kommer att vara kundens ansikte utåt och ansvara för välkomnandet och mötesupplevelsen från början till slut. Du kommer även fungera som en allmän servicefunktion och ett stöd till kollegor på andra avdelningar. Det är viktigt att du själv tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Varje företag har en mer detaljerad arbetsbeskrivning. De flesta uppdragen är i Stockholm city, mån-fre och dagtid.


Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

- Meritförteckning (utbildning, tidigare arbeten, kompetenser inom språk och IT)

- Personligt brev (beskriv egenskaper samt bild)


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att The First Impression Company behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy som finns på vår hemsida.

Du är välkommen att ringa oss om du har mer frågor om jobbet, prata med vår Talent- & Staffing Manager Alexandra Kademyr på 070-416 39 79.


Jobbtyp: Heltid, Deltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

The First Impression Company AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

The First Impression Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons