Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionister till extrajobb

Agillo AB · Alingsås · Ansök senast 27 juni

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en serviceinriktad person som kan arbeta extra som receptionist till IT-bolag i Allingsås. Du som söker behöver ha en annan sysselsättning eller studera på minst 50%.

Vi söker dig som brinner för service, är snabblärd, engagerad, flexibel och lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta i en roll där du dagligen får träffa människor och ha många bollar i luften. Vi ser gärna att du kan komma in och arbeta hos vår kund med relativt kort varsel.

Vi ser gärna även att du har:

  • Fullständig gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av service, gärna reception
  • Flytande engelska


Arbetsuppgifter:

I rollen som receptionist har du en mycket viktig roll då du är det första kunderna ser vid besök hos företaget. Som behovsanställd kommer du att täcka upp när befintliga receptionister är frånvarande, du kommer därför att arbeta självständigt och får ta ett stort eget ansvar de tillfällen du är på plats.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära att:

  • Vara ansiktet utåt för företaget
  • Ansvara för växeltelefonen
  • Ta emot besökare och hjälpa dem vidare till rätt kontaktperson.
  • posthantering


Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med "Receptionist".

Om Agillo

Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, produktion, lager, bygg och anläggning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Agillo AB

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Agillo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons