Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionsansvarig med känsla för service

Receptionsansvarig med känsla för service

Grebbestad Camping AB · Tanum · Ansök senast 14 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

GrebbestadFjorden är en året-runt-öppen anläggning med både camping, pensionat, vandrarhem och konferensavdelning. Du hittar oss i den idylliska skaldjursmetropolen Grebbestad i Norra Bohuslän.

Vi söker nu en receptionsansvarig till vårat glada gäng!

Som receptionsansvarig hos oss är du ansiktet utåt mot våra gäster och ansvarar för att ta emot löpande konferens-, grupp- och privatbokningar. Du arbetar med receptionens alla förekommande arbetsuppgifter och är spindeln i nätet mellan avdelningar. Om du har erfarenhet av bokningssystemet Turbo2an är det meriterande dock inget krav.

På sikt kommer du även att bli ansvarig över dina kollegor i receptionen samt receptionens administrativa uppgifter. Tidigare erfarenhet av avdelningsansvar ser vi därför som meriterande.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från receptionsarbete, vi erbjuder även en intern utbildning. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav, övriga språk så som norska ser vi också som meriterande. Vi ser att du kan hantera stressiga situationer med ett leende och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Att du är omtänksam och tycker om att jobba nära inpå kollegor ser vi som en självklarhet.

Är du strukturerad, flexibel och initiativtagande samt nyfiken och har en lösningsorienterad attityd? Har du nära till skratt och är omtänksam samt driven? Då stämmer du in på vad vi söker.

​Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatumet. Vi tillämpar intervjuprocessen löpande, tjänsten kan därmed tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sex månaders provanställning tillämpas.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Grebbestad Camping AB

Placering

Tanum

Kontaktperson

Grebbestad Camping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons