Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist/Administratör

DLC Redovisning, AB · Göteborg · Ansök senast 22 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

DLC Redovisning etablerades 1999 och är en traditionell redovisningsbyrå med säte i Göteborgsregionen.


Vi söker nu en receptionist/administratör till vår byrå i Göteborg.


Som Kontorsreceptionist arbetar du nära byråföreståndaren samt dina kollegor som ett stöd i arbetsledningen och det operativa arbetet. Du ansvarar för all hantering av bokföringstekniskt karaktär såsom registrering, arkivering, sammanställning och bistår med analys av information och kunddata . Du hanterar såväl kunder, medarbetare, gäster, telefonsamtal och datorsystem. Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat, engagemang, nytänkande och tydlighet och har förmågan att omsätta den i handling.


Formell kompetens


Du har lägst gymnasieexamen, meriterande om du talar flera språk och/eller har erfarenhet av byråverksamhet.


Personliga egenskaper


För att trivas hos oss ska du vara kvalitetsmedveten, affärsmässig och strukturerad. Du drivs av att ge god service och du bemöter människor på ett vänligt och respektfullt sätt. Du har förmågan att se helhet i strukturer och är detaljmedveten och noggrann. Dina analyser kan kommuniceras tydligt i både tal och skrift. Vi förväntar oss att du är lösningsinriktad och beredd på att hela tiden utvecklas. Som person är du anpassningsbar och trivs med att arbeta både i team och självständigt.


Ansökan


Vi ser fram emot ditt personliga brev, CV och löneanspråk så snart som möjligt: vi arbetar med löpande urval/intervjuer och tjänsten kan därmed komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DLC Redovisning, AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

AB DLC Redovisning

Dela jobbannonsen

Anmäl annons