Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist

Din Bil Sverige AB Volkswagen Lund · Lund · Ansök senast 23 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Din Bil Syd, Volkswagen Lund

Söker en

Receptionist
Gillar du att möta nya människor och att ge femstjärnig service? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av ett varierat arbete? Då kan det vara just dig vi söker! Som receptionist får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida

Tjänstebeskrivning

Som receptionist hos oss så ansvarar du för receptionen. Tjänsten inbegriper bl.a. administration, hantera inkommande post och samtal samt sköta kundlounge, Jobbet är fritt men innebär mycket frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med kundbemötande, gärna inom reception eller motsvarande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet samt i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift. Du har god telefonvana, gärna växelvana samt innehar minst B-körkort.

Personliga egenskaper

För att passa för tjänsten så bör du förstå innebörden av god service, ha teamkänsla samt vara positiv, flexibel och självgående. Vi förutsätter att du är initiativrik, strukturerad, effektiv och kan hantera olika situationer i en föränderlig och stundtals stressig arbetsmiljö. Du bör även vara van att koordinera och trivs som spindeln i nätet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast den 23 oktober. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Din Bil Sverige AB Volkswagen Lund

Placering

Lund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons