Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist

Winox Ultra Service AB · Malmö · Ansök senast 1 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kvinnlig Receptionist sökes

Om jobbet

Är du en social och trevlig person med tidigare servicebakgrund och brinner för god service samt pratar bra svenska och gärna flerspråkig? Då är du antagligen rätt person för oss.

Arbetsbeskriving

I rollen som receptionist hos oss är du en av de viktigaste personerna. Det är du som kunden kontaktar och det är du som tar hand om kunden både via mail, telefon och över disk. Du planerar, bokar och tar betalt .


I rollen kommer du bland annat att välkomna besökare samt ta emot kunder och anställda när de anländer till företaget. Du kommer även att bevaka och svara på mailfrågor, ta emot telefonsamtal, posthantering samt se till att caféutrymmet är i ordning. Du kommer även att vara behjälplig vid lättare administrativa uppgifter.


Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta som receptionist där du får vara den hjälpande handen. Noggrannhet, ansvarstagande och service är viktigt samt att du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vi anser att det är viktigt att du är positiv, bidrar med god stämning och inte är rädd för att bjuda på dig själv.


Oftast är det något litet extra som gör en stor positiv skillnad! Vi värdesätter även engagemang där du erbjuder att hjälpa till med det som dyker upp.


Vi ser det som meriterande om du:

* Tidigare har arbetat som receptionist

* Har B-körkort

Som person är du:

* Har mycket god känsla för service

* Har fullgjord gymnasieutbildning

* Flexibel

* Självgående


Övrig information

* Start: Enligt överenskommelser

* Omfattning: Heltid

* Placering: Malmö

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Winox Ultra Service AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Winox Ultra Service AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons