Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist

Specialistläkarna i Lund · Lund · Ansök senast 19 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Specialistläkarna i Lund är en privat klinik som bedriver sjukvård på uppdrag av Region Skåne. Vi bedriver vård inom urologi, ortopedi, öron-näsa-hals samt endoskopiska undersökningar (koloskopi och gastroskopi) och gynekologi.

Vi söker nu en receptionist som kan bli en del av vårt team. Du kommer att vara ansiktet utåt mot våra patienter. Du kommer både få ta emot samtal i telefon, möta patienter som kommer till mottagningen samt göra administrativa uppgifter som inskrivning av remisser och bokning av patienter. Upplärning inom de olika delarna är en självklarhet.

Vi är en arbetsplats där du blir en i gänget och det är viktigt att man känner sig sedd. För oss är det viktigt att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter, är flexibel och initiativtagande.

Vi behöver att den sökande är beredd på att skapa ett välutvecklat teamarbete likaväl som självständigt arbete. Det är viktigt med ett glatt och positivt bemötande både mot patienter och personal. Då vi är en relativt liten enhet så är det viktigt att samarbetet mellan personalen fungerar.

Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete, ibland kunna arbeta i högt tempo och tycka om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter, men även ha god samarbetsförmåga. Du skall kunna planera och ha ett engagemang så att du medverkar i verksamhetens fortsatta utveckling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på deltid, 60 % (måndag-onsdag).

Tidigare erfarenhet inom reception är meriterande.

Tillträde omgående.

Provanställning på sex månader tillämpas.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Specialistläkarna i Lund

Placering

Lund

Kontaktperson

A. Zaborowski AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons