Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist

Randstad · Borlänge · Ansök senast 19 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du flexibel och redo att hoppa in där det behövs? Tycker du om att ha kontakt med människor, har ett högt servicetänk och trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor? Är du dessutom ordningsam och punktlig? Då kan du vara den vi söker. Just nu söker vi dig som vill arbeta vid behov i en reception samt under några veckor i sommar hos vår kund i Borlänge.

Ansvarsområden

Dina ansvarsområden kommer att bestå av att bemanna receptionen och ge stöd åt såväl externa som interna kontaktpersoner. Vissa administrativa inslag förekommer.  

Kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

För att du ska vara aktuell för denna tjänst är det ett krav på att du har en huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Ett krav är att du kan finnas tillgänglig till att jobba under hela vårterminen 2023 och framåt, samt kunna hoppa in och jobba med kort varsel. 

Som person ser vi att du är bekväm och tycker om att prata och arbeta med andra människor. Du har ett högt servicetänk och är strukturerad i ditt arbete. Du är initiativtagande och tar tag i saker du uppmärksammar. Vidare har du god datavana, svenska språket behärska du flytande i tal och skrift samt kan tala engelska. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons