Jobbsafari är en del avschibsted logo

RECEPTIONIST

STUFVENÄS GÄSTGIFVERI AB · Kalmar · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi behöver utöka teamet i receptionen därför söker vi nu en glad, positiv och ansvarsfull receptionist för en tillsvidareanställning på heltid.

Vi har ett värdskap i världsklass. Därför söker vi dig som alltid sätter våra gäster, deras behov och upplevelse i första hand. Som receptionist hos oss har du hand om både våra privata gäster och konferensgäster, in- och utcheckningar, vår infomail, växeltelefonen, tar emot förfrågningar och offererar.

Receptionen ansvarar även för konferensavdelningen. Vilket innebär att receptionen ställer iordning och städar konferenslokalerna, fyller på vatten, frukt och godis och inte minst serverar kaffet på konferensfikat till gästerna.

Hos oss är receptionsteamet spindeln i nätet och vårt ansikte utåt. Med våra värdeord mod, kärlek, glädje och engagemang ser vi till att skapa minnesvärda upplevelser för alla våra gäster.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av liknande arbete inom hotellbranschen. Du är omtänksam, en klippa på värdskap och älskar att se till att gästerna trivs. Du är också en prestigelös lagspelare i receptionsteamet och en viktig pusselbit i helheten där receptionen får stötta andra avdelningar exempelvis i spareceptionen.


DU:

Erfarenhet från arbete som hotellreceptionist är meriterande, men inget krav.

Tillsvidaretjänst, heltid. Schemat omfattar dagar, kvällar och helger.

Erfarenhet av Jupiter bokningssystem eller liknande PMS-verktyg är meriterande.

Tillträde omgående.

Lön enligt avtal.

Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

VI:

Som medarbetare hos oss blir du en del av det härliga och familjära Stufvenäs-teamet. Tillsammans med ledning och chefer sätter vi gästupplevelsen och värdskapet i världsklass i första och största fokus. Vår ryggrad är företagets ledord mod, kärlek, glädje och engagemang.

Vi som arbetsgivare bryr oss om våra medarbetare och har därför en låg personalomsättning. Vårt mål är att utveckla våra medarbetare enligt deras behov och vilja av att förbättra och utveckla sina kunskaper. Vi främjar en kreativitet hos våra medarbetare där de har modet att förbättra och vara stolta över det de skapar. Med rätt mål och inspiration vågar våra medarbetare att ta sig utanför sin komfortzon.

Varje medarbetares insats är viktig. Vi arbetar mot tydliga mål och är fokuserade på att skapa en verksamhet med hög servicenivå och effektivitet. Vi arbetar för jämställdhet och mångfald.

Vi vill vara en attraktiv arbetsplats där medarbetarna får växa och utvecklas både i sin profession och som människa. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där alla medarbetare trivs, utvecklas och är stolta över sitt arbete. Vi främjar hälsa och eftersträvar att alla medarbetare har balans mellan arbete och fritid.

Stufvenäs Gästgifveri, med anor som gästhus sedan slutet av 1700-talet, är ett klassiskt småländskt gästgifveri där du får en genuin helhetsupplevelse för alla sinnen. Vi utmärker oss med ett personligt värdskap med både värme och omtanke i en harmonisk och inspirerande miljö.

Vi är ett modernt hotell med 51 rum och välrenommerad restaurang som serverar traditionell och genuin husmanskost i modern tappning. Vi anpassar våra menyer efter säsongens skiftningar och försöker i mån av tillgång använda lokala eller svenska råvaror som är noga utvalda.

På anläggningen har vi ett uppskattat spa med fantastisk utsikt över Kalmarsund. Vi är även en välbesökt konferensanläggning med kongresshall för upp till 220 deltagare, 10 moderna konferenslokaler och 6 grupprum.

Med vårt natursköna läge precis intill havet erbjuder vi en trevlig och njutningsfull vistelse oavsett om det är för att fira, konferera eller bara ta det lugnt. Vår vision är att bli Sveriges bästa gästgifveri och tillsammans ska vi med mod, glädje, kärlek och engagemang ta Stufvenäs Gästgifveri in i framtiden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STUFVENÄS GÄSTGIFVERI AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Stufvenäs Gästgifveri AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons