Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist v 27-30 på kontor i City

Receptionist v 27-30 på kontor i City

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 5 juli

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av arbete inom reception och är på jakt efter ett extrajobb i sommar? Under vecka 27-30 söker vår kund, en storspelare inom internservice, en medarbetare till ett kontor i Stockholm City. Du kommer här arbeta tillsammans med befintlig personal och ansvara för att ta emot besökare och säkerställa att kontoret är i toppskick!

Information om uppdraget

Vi söker nu för vår kunds räkning en receptionist som kan täcka upp under semesterperioden. Du kommer att tillsammans med en kollega hålla ordning i receptionen och utföra klassiska kontorsuppgifter på ett välkänt bolag beläget i Stockholm City. Det kommer förmodligen vara ganska lugnt i och med rådande situation samt sommarsemestrar, så därför söker vi dig som har förmågan att ta initiativ självmant!

Arbetsuppgifter

Som receptionist är det du som styr skutan och är företagets ansikte utåt. Du är den första som besökare träffar och den som ger dem sitt första intryck. Det är därför viktigt att du ständigt är på tårna och är beredd att leverera service i världsklass!

Du kommer bland annat att:
Ta emot besökare och leda dem tillrätta

Se till så att kaffemaskinerna fungerar och är påfyllda

Fylla på med kontorsmaterial

Du erbjuds

Ett sommarjobb, perfekt för dig som studerar och vill tjäna lite extra pengar

En möjlighet att knyta kontakter inom Academic Work och företaget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande på vår hemsida!

Vi söker dig som

Vi söker dig som:

Har tidigare erfarenhet av arbete i reception

Kommunicerar obehindrat på svenska

Är tillgänglig för heltidsarbete under veckorna 27-30

Som receptionist är det viktigt att både agera på ett professionellt och serviceinriktat sätt mot besökare, samtidigt som du har koll på läget. Vi ser därför att du är:

Serviceminded

Kommunikativ

Strukturerad

Självgående

Övrig information
  • Start: v.27
  • Omfattning: Heltid, v.27-30
  • Placering: Stockholm City
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons