Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist till Skanska

TNG · Stockholm · Ansök senast 15 juli

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du serviceinriktad och initiativtagande? Sök rollen som Receptionist till Skanska i Sundbyberg!

Lockas du av att vara ansikte utåt samtidigt som du är administratören och koordinatorn som ser till att allt fungerar? Hos Skanska ansvarar du för den dagliga driften av projektkontoret i Sundbyberg. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Skanskas projektkontor i Sundbyberg kommer du att ha en bred och administrativ roll med många kontaktytor såsom medarbetare och besökare. Med ett professionellt bemötande och ett effektivt arbetssätt blir du en uppskattad resurs i deras reception. Här kommer du in på ett innovativt företag som är mån om att du ska trivas och där man uppmuntrar egna initiativ!

Då detta är ett bemanningsuppdrag blir du anställd av TNG och arbetar som konsult hos Skanska. Självklart omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som Receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • välkomna besökare och medarbetare och ge dem bra service samt ansvara för att lokalen ser attraktiv ut
  • konferensservice, d.v.s ansvara för kaffe och matbeställningar till möten
  • hantera felanmälningar och service av utrustning och lokaler
  • beställa kontorsmaterial, telefoner, datorer och annan IT-utrustning etc.
  • agera kontaktperson gentemot städbolag, leverantörer av kontorsmaterial, samt fastighetsägare
  • ansvara för porttelefonen
  • agera administrativt stöd till projektorganisationen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag med start augusti, fram till årsskiftet. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 07.30-16.30, inkl. en timmes lunch. Tillsättning sker så snart rätt kandidat är på plats.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet ifrån reception med administrativa inslag och att du brinner för att ge service på hög nivå. Du är självgående och lösningsorienterad med hög professionalism och integritet. Din förmåga att prioritera bland uppgifter är god och du strävar alltid efter att ligga steget före för att underlätta för andra. Du tar dig an varierande uppgifter med en positiv inställning och du anpassar dig efter person samt situation.

Du har goda kunskaper i Office 365, samt är flytande i svenska tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TNG

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons