Jobbsafari är en del avschibsted logo

Receptionist till kommande uppdrag

Receptionist till kommande uppdrag

Adecco Sweden AB · Malmö · Ansök senast 19 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Vi söker just nu receptionister till kommande uppdrag i Malmö. Är du en utåtriktad och stresstålig person med känsla för service? Uppskattar du mötet med människor och ser värdet i ett första bemötande? Då kan du vara rätt person för oss!

Rollen som receptionist är bred, arbetsuppgifter som kan förekomma är besöksmottagning, posthantering, mötesbokningar, administrativt arbete som inköp, reseräkningar, fakturahantering m.m.

Du är van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt, du kan prioritera och tycker att dagen blir roligare om du hela tiden har saker att göra.

Om dig
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, god datavana samt erfarenheter från reception eller liknande arbete. Du får egergi av att träffa människor och gillar att ha många bollar i luften. I rollen som receptionist är du företagets ansikte utåt, du har en betydande roll i verksamheten där nogrannhet och struktur är av största vikt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är positiv och prestigelös. Du brinner för service, och är mån om att ge ett gott bemötande även i stressade situationer. Du är flexibel samt en fena på att vända låsningar till lösningar. Du är en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor där det behövs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos många olika spännande företag och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se alt. 0736 84 72 01
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord
receptionist, reception, frontdesk, kundservice, kundtjänst, Malmö,Skåne, Adecco,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons